Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. WolfPack goveja pljuča kocke - 150 g
 2.  
  WolfPack

  WolfPack goveja pljuča kocke - 150 g

  Sušeni kosi govejih pljuč za žvečenje in zaposlitev vašega psa!

  • Kvalitetna znamka linije Mr.Pet
  • 100% naravno
  • 100% govedina
  • Brez umetnih dodatkov in ojačevalcev okusa
  • Primerno za vse pasme, velikosti in starosti
  5.49
  Price5,49 €
  Club price after earned bonus 5,38 €
  Earned bonus 0,11 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

100% naravna žvečilka za psa, ki je primerna za vse pasme psov vseh starostnih skupin. Psi si ob žvečenju mehansko čistijo zobe in utrjujejo dlesni.

Sušena goveja pljuča so priboljšek, ki psa zaposli in poteši njegov naravni nagon po žvečenju. Pljuča so lahek in hiter priboljšek za pse, primeren tudi za nekoliko pretežke kosmatince. Majhni koščki so idealni za nagrajevanje pri šolanju.

Brez umetnih dodatkov in ojačevalcev okusa.

Sestava: govedina 100%

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

WolfPack je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet, ki jo za vas vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo. Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni vsem lastnikom ljubljenčkov. Odlikuje jih premišljena izbira sestavin in odličen okus, ki naše štirinožne prijatelje uspešno razvajata.

Vsi izdelki WolfPack so testirani na naših lastnih ljubljencih, kar potrjuje odličnost naših izdelkov. Preden se odločimo za nov izdelek WolfPack, ga skrbno preučimo in testiramo na naših pasjih in mačjih družinskih članih. Lastniki odzive na nove izdelke skrbno spremljamo in beležimo spremembe, ki jih opazimo pri ljubljenčkih. Če izdelek navduši tako nas, kot tudi naše kosmatince, se potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in tako omogočimo, da v njem uživa tudi vaš ljubljenec.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.