Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. WolfPack - kosti iz goveje kože, polnjene z vampi - 12,5 cm
 2.  
  WolfPack

  WolfPack - kosti iz goveje kože, polnjene z vampi - 12,5 cm

  100% naraven in okusen posladek. Psu žvečilko ponudite kot dodatek k redni prehrani. Napolnjene so z govejimi vampi, ki žvečenje popestrijo in psa zamotijo dlje časa. 

  • Kvalitetna znamka linije Mr.Pet
  • Narejene izključno iz govejih kož, polnjenimi z vampi (100%)
  • Psa zamoti dlje časa
  • Čistijo zobe in utrjujejo dlesni
  • Brez glutena in žit, brez konzervansov, aditivov in barvil
  5.59
  Price5,59 €
  Club price after earned bonus 5,48 €
  Earned bonus 0,11 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

100% naraven posladek za vašega psa. Žvečilke so odlične za samostojno zaposlitev, saj si na na zabaven način očistijo zobe.

V celoti (100%) iz govejih kož in vampov: goveja koža poskrbi za dolgotrajno in učinkovito žvečenje, polnilo iz govejih vampov pa ohranja žvečilko dlje časa zanimivo, saj s svojim vonjem spodbudijo pse k žečenju in zaposlitvi. 

Odlična zaposlitev: zaradi polnila z močnim vonjem, pes dlje časa ostane zaposlen. Čistijo zobe in utrjujejo dlesni: med grizenjem si pes odstrani zobne obloge in utrjuje dlesni in ugriz. Grizenje pa mu predstavlja tudi edinstveno, samostojno zaposlitev.

Ne vsebuje glutena in žit, zato v njih lahko uživajo tudi bolj občutljivi kosmatinci. Brez kozervansov, aditivov in barvil!

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

WolfPack je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet, ki jo za vas vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo. Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni vsem lastnikom ljubljenčkov. Odlikuje jih premišljena izbira sestavin in odličen okus, ki naše štirinožne prijatelje uspešno razvajata.

Vsi izdelki WolfPack so testirani na naših lastnih ljubljencih, kar potrjuje odličnost naših izdelkov. Preden se odločimo za nov izdelek WolfPack, ga skrbno preučimo in testiramo na naših pasjih in mačjih družinskih članih. Lastniki odzive na nove izdelke skrbno spremljamo in beležimo spremembe, ki jih opazimo pri ljubljenčkih. Če izdelek navduši tako nas, kot tudi naše kosmatince, se potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in tako omogočimo, da v njem uživa tudi vaš ljubljenec.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "31676", item_name: "WolfPack - kosti iz goveje kože, polnjene z vampi - 12,5 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "WolfPack", item_category: "Dogs", item_category2: "Treats", item_category3: "Rawhide Bones", price: 5.59, quantity: 1 } ] } });