Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature HFC Jelly - piščančji file in sir
 2. Same day delivery
   
  Almo Nature

  Almo Nature HFC Jelly - piščančji file in sir

  Dopolnilno hrano za mačke Almo Nature odlikujejo 100% naravne sestavine, ki so odobrene tudi za proizvodnjo človeške hrane. Pripravljena je iz najkvalitetnejših sestavin, ki so kuhane v lastnem soku, saj tako ohranijo vsa potrebna hranila.

  • V celoti pripravljeno iz svežih sestavin, kuhano v lastnem soku
  • Vsebuje veliko tekočine, ki preprečuje dehidracijo vaše mačke
  • Okusna receptura, z malo kalorijami
  • Brez umetnih dodatkov, konzervansov ali barvil
  • HFC sestavine: sveže meso, primerno za človeško prehrano!
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
55 g Almo Nature HFC Jelly - piščančji file in sir 55 g
Sale
18,76 €/kg 0,02 € Regular price1,29 €
You save0,26 €
1,29 €
You save0,26 €
1,03 €1,03 €1.03
6 x 55 g Almo Nature HFC Jelly - piščančji file in sir 6 x 55 g
Economy kit
18,76 €/kg 0,12 € Kit price7,74 €
You save1,55 €
7,74 €
You save1,55 €
6,19 €6,19 €6.19
24 x 55 g Almo Nature HFC Jelly - piščančji file in sir 24 x 55 g
Economy kit
18,76 €/kg 0,50 € Kit price30,96 €
You save6,19 €
30,96 €
You save6,19 €
24,77 €24,77 €24.77
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "39301", item_name: "Almo Nature HFC Jelly - piščančji file in sir", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Almo Nature", item_category: "Cats", item_category2: "Cat Food", item_category3: "Wet Cat Food", price: 1.29, quantity: 1 } ] } });
Obrok vaše mačke lahko zdaj popestrite z zelo kvalitetnim prehranskim dopolnilom Almo Nature Jelly s piščancem in sirom, ki bo vašo mačko navdušila s pravimi, celimi koščki mesa

Dopolnilna krmna mešanica za mačke. HFC – hrana za mačke pripravljena iz sestavin primernih za človeško prehrano. Linija Jelly je še posebej primerna za izbirčne mačke z izbranim okusom.

Pripravljeno iz skrbno izbranih sestavin kuhanih v juhi. HFC Natural recepti so idealni za hidracijo vaše mačke. 

Razlika med HFC in PFC hrano:

HFC (Human Food Chain) hrana
je narejena iz 100% svežega mesa, ki je primerno za človeško prehrano. Ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov in je dobro prebavljiva. Ta izdelek je HFC kvalitete!

PFC (Pet Food Chain) hrana je dehidrirana hrana, suha hrana ali mesni obrok, ki je termično obdelan, v tem procesu pa se povečini uničijo koristna hranila v sestavinah. PFC hrana je tudi slabše prebavljiva.

Sestava

piščančji file 43%, piščančja juha, sir 5%, riž 1%.

Analitske sestavine

surove beljakovine 12%, surove vlaknine 0.1%, surovo olje in maščobe 1%, surovi pepel 2%, vlaga 83%.

Dodatki

vit. A 1325IU/kg, vit. E 15mg/kg, taurine 160 mg/kg. Tehnološki dodatki: gumi kasijevca 5950 mg/kg.

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?

Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom, prilagojenim sodobnemu času. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Nature, ki so zasnovali prehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je le najvišje kvalitete. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. 
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakta. Riž bo vašo mačko oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Nature, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo,“ kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.