Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon brisača mikrofibra 60x50 cm - modra
 2. Bestseller
   
  Camon

  Camon brisača mikrofibra 60x50 cm - modra

  Priročna brisača iz mikrovlaken za sušenje psa ali mačke.

  • Izjemno vpojna
  • Odstranjuje umazanijo in nečistoče
  • Pralno v pralnem stroju
  4.99
  Price4,99 €
  Club price after earned bonus 4,89 €
  Earned bonus 0,10 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Le kaj je lepšega kot tacanje po lužah in blatu! Preden se kuža po sprehodu utrujeno uleže na kavč ali posteljo, pa ga moramo dodobra osušiti in očistiti. Z brisačo Camon iz mikrovlaken bo ta postopek izjemno hiter in učinkovit, saj zahvaljujoč posebni sestavi vlaken, brisača učinkovito odstranjuje umazanijo in nečistoče. 

Brisača je velika 50 x 60 cm in lahko vpije do 500 ml vlage.

Navodila za uporabo: Brisačo zmočite in ožemite, nato pa očistite kožuh svojega ljubljenca. Po uporabi brisačo operite, pralna je tudi v pralnem stroju pri 40°C brez mehčalca. 

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.