Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon pas za tek Walky L
 2.  
  Camon

  Camon pas za tek Walky L

  Praktičen in trpežen povodec za tek s psom.

  • Udoben za lastnika in psa
  • Elastičen povodec
  • Odsevni elementi
  • Ni primeren za vlečenje
  16.09
  Price16,09 €
  Club price after earned bonus 15,77 €
  Earned bonus 0,32 €
  On stock online
  Stock in stores?

Aktivni psi potrebujejo veliko gibanja. Mnogi lastniki takih psov radi združijo prijetno s koristnim in se odpravijo na tek skupaj s svojim kosmatincem.

Da pa je varen tako pes kot lastnik, pa je potrebno za jogging s psom izbrati pravo opremo. Povodec za tek Camon Walky ima nastavljiv obseg okrog pasu ter trpežen elastičen povodec z odsevnimi elementi, ki absorbira morebitne tresljaje in potege.

Z uporabo povodca za tek imamo proste roke, elastičen trak pa zmanjšuje tveganje za poškodbe.

Obseg okrog pasu: 75 - 130 cm/2 cm 
Dolžina povodca: 120 - 170 cm/2,5 cm

Camon je italijansko podjetje, ki je specializirano za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate.

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja.

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "46981", item_name: "Camon pas za tek Walky L", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Sport Leashes", price: 16.09, quantity: 1 } ] } });