Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Chuckit! komplet žogic Amphibious, 3 kos - 6,4 cm
 2.  
  Chuckit!

  Chuckit! komplet žogic Amphibious, 3 kos - 6,4 cm

  Komplet kvalitetnih žogic Chuckit!, ki so ene izmed najbolj priljubljenih in kvalitetnih igrač za pse na tržišču za odlično igro prinašanja na kopnem ali v vodi.

  • 3 žogice iz lahkih trpežnih materialov
  • Nežne do pasjih zob in dlesni
  • Primerne za Chuckit! metalce žog, M
  • Plava na vodi
  • Zaradi živahnih barv hitro opazne
  14.39
  Regular price15,99 €You save1,60 € (-10,00%)
  Web price14,39 €
  Club price after earned bonus 14,10 €
  Earned bonus 0,29 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Žoge Chuckit! niso navadne žoge, saj so odlične za napeto igro metanja in lovljenja z vašim kosmatincem. Žogice so kompatibilne s Chuckit! metalci žogic velikosti M.

V pakiranju prejmete tri žogice Chuckit! Amphibious, ki so primerne za igro na kopnem in tudi v vodi. Izdelane so iz lahkih, trpežnih materialov ter bodo vašemu kosmatincu v veselje še dolga leta. Žogice plavajo na vodi in so zaradi živih barv dobro vidne tudi v gosti travi. Material žogice je prijazen do dragocenih pasjih zob in dlesni

Med igro z žogico naj bo pes vedno pod nadzorom. Pri izbiri igrače bodite pozorni na ustrezno velikost in vrsto igrače. V primeru poškodbe izdelka žogico psu odvzemite in je ne uporabljajte več.

Premer: 6,4 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50249", item_name: "Chuckit! komplet žogic Amphibious, 3 kos - 6,4 cm", discount: 1.60, index: 0, item_brand: "Chuckit!", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Floating Toys", price: 15.99, quantity: 1 } ] } });