Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Chuckit! Ultra Bumper gumijasto prinosilo z vrvjo - 18,4 x 5,1 cm
 2.  
  Chuckit!

  Chuckit! Ultra Bumper gumijasto prinosilo z vrvjo - 18,4 x 5,1 cm

  Za kužke, ki obožujejo vlečenje in trganje stvari ter obožujejo prinašanje je kot nalašč gumijasto prinosilo z vrvjo!

  • Trpežna guma in vrv
  • Priročen ročaj, ki ga lahko ovijete okoli prinosila
  • 2 načina igre
  • Ne piska
  • Odličen za šolanje in motivacijo
  17.99
  Price17,99 €
  Club price after earned bonus 17,63 €
  Earned bonus 0,36 €

Psi obožujejo vlečenje in trganje. Vse lepo in prav, če ne bi med to zabavo nastalo polno nereda in smeti! Ravno to, vam bo prihranjeno z aportom iz trpežne gume. Igrača je opremljena z ročajem iz močne vrvi in ne vsebuje nadležnega piskajočega mehanizma. Vrv v primeru neuporabe preprosto ovijte okoli prinosila.

Prinosilo Chuckit! Ultra Bumper omogoča dva načina zabavne igre in je odlična igrača za igro vlečenja in prinašanja. Psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa lažje motivirajo, pritegnejo njegovo pozornost in jo uporabljajo kot nagrado.

Velikost: 18,4 x 5,1 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50246", item_name: "Chuckit! Ultra Bumper gumijasto prinosilo z vrvjo - 18,4 x 5,1 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Chuckit!", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Rubber Toys", price: 17.99, quantity: 1 } ] } });