Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Coralpina ovratnica Cinquetorri - rumena - različne velikosti
 2. Same day delivery
   
  Coralpina

  Coralpina ovratnica Cinquetorri - rumena - različne velikosti

  Nastavljiva ovratnica iz zračnega mrežastega materiala živahnih barv bo poskrbela za varno sprehajanje z vašim kosmatinčkom.

  • Obroček z nikljevim premazom
  • Odsevni elementi
  • Močna sponka
  • Udobna in enostavna za uporabo
  • Enostavno čiščenje
Dimensions Bonus* Price Stock Add to Cart
22 - 27 cm Coralpina ovratnica Cinquetorri - rumena - različne velikosti 22 - 27 cm
0,34 € 17,20 €17,20 €17.2
25 - 30 cm Coralpina ovratnica Cinquetorri - rumena - različne velikosti 25 - 30 cm
0,35 € 17,70 €17,70 €17.7
28 - 35 cm Coralpina ovratnica Cinquetorri - rumena - različne velikosti 28 - 35 cm
0,38 € 19,10 €19,10 €19.1
34 - 42 cm Coralpina ovratnica Cinquetorri - rumena - različne velikosti 34 - 42 cm
0,40 € 20,00 €20,00 €20
41 - 50 cm Coralpina ovratnica Cinquetorri - rumena - različne velikosti 41 - 50 cm
0,44 € 21,90 €21,90 €21.9
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "52420", item_name: "Coralpina ovratnica Cinquetorri - rumena - različne velikosti", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Coralpina", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Collars", price: 17.20, quantity: 1 } ] } });

Za skupne varne pustolovščine s kosmatinčkom bo kot nalašč ovratnica Coralpina Cinqutorri. Prepustite se naravi in uživajte kvaliteten skupen čas s svojim psom.

Ovratnica živahnih barv je nastavljiva, za kužkovo udobje pa je izdelana iz mehke zračne tkanine. Sponka za pripenjanje ovratnice na kužka je močna, na kovinski obroček z nikljevim premazom pa varno pripnete povodec. Odsevni elementi na izdelku poskrbijo za varnost vašega kosmatinčka oziroma njegovo vidljivost v večernih urah. 

Coralpina je znamka oprsnic, ovratnic in povodcev dobavitelja Cortina Pet Soul s.r.l iz Italije. Osredotočeni so na kakovost, celotna proizvodnja od izdelave prototipov do končnega izdelka pa se tudi nahaja v Italiji. Dobavitelj želi lastnikom ponuditi izdelke najvišje stopnje kakovosti.

Izdelki so ustvarjeni z mislijo na povezanost vas in vašega psa na sprehodih ter z naravo v okolici. Z dodatki za hišne ljubljenčke želijo sporočiti, da ste z njihovimi izdelki lahko svobodni, navdihnjeni in brez omejitev.

Poslanstvo podjetja je, da z vašim psom lahko preživite kvaliteten skupni čas na sprehodih, med tekom ali na izletih v naravi. Naj bo doživetje brezskrbno in prijetno za oba.

Čiščenje: ovratnico operite na roke z milom in vodo. Po pranju jo dobro ožemite, kovinske dele pa očistite s krpo. Sušite v zračnem prostoru.

Izdelek lahko perete tudi v pralnem stroju na zelo občutljivem programu za pranje perila. Obvezno pa ovratnico vstavite v namensko vrečko, da kovinski deli ne poškodujejo boben pralnega stroja ali druge tkanine s katerimi boste izdelek oprali. Izdelka ne sušite v sušilnem stroju!

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.