Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Disugual Mono Puppy - losos - 400 g
 2. Same day delivery
   
  Disugual

  Disugual Mono Puppy - losos - 400 g

  Popolna mokra hrana za pasje mladičke vseh pasem, ki zadosti njihovim prehranskim potrebam in poskrbi za zdravje in dobro počutje. 

  • Pripravljena iz mesa visoke kakovosti
  • Izjemno okusna
  • Lahko prebavljiva
  • Vsebuje izključno meso lososa
  • Primerno tudi za občutljive mladičke
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
400 g Disugual Mono Puppy - losos - 400 g 400 g
6,48 €/kg 0,05 € 2,59 €2,59 €2.59
6 x 400 g Disugual Mono Puppy - losos - 400 g 6 x 400 g
Economy kit
5,70 €/kg 0,27 € Kit price15,54 €
You save1,86 €
15,54 €
You save1,86 €
13,68 €13,68 €13.68
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "40431", item_name: "Disugual Mono Puppy - losos - 400 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Disugual", item_category: "Dogs", item_category2: "Everything for Puppies", item_category3: "Wet Puppy Food", price: 2.59, quantity: 1 } ] } });

Nekateri psi so že po naravi bolj občutljivi in potrebujejo skrbno izbrano hrano. Popolna monoproteinska hrana Disugual je odlična izbira za vse pse, ki imajo alergije na določene sestavine ali imajo občutljivo prebavo. Ponudite jo lahko tudi kot preventivo psom, ki so nagnjeni k občutljivosti (Staffordski terier, pitbull, višavski terier ...). 

Vsebuje veliko mesa, ki je bogat vir beljakovin. Obrok ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusov. Poleg mesa konzerva Disugual konzerva Mono Puppy vsebuje tudi ostala hranila, ki so pomembna za zdrav razvoj in dobro počutje vašega mladička, kot so lososovo olje, jajca, riž, prebiotiki, ... 

Hrana vsebuje le lososovo meso, ki je odličen vir beljakovin, ki psa oskrbi z vso potrebno energijo. Lososovo meso je lahko prebavljivo in psom ne povzroča prebavnih težav.

Kvalitetno meso, uporabljeno v konzervi, je pridobljeno iz neuporabljenih delov v proizvodnji človeške hrane, s čimer se zmanjša število živali, zaklanih za prehranjevalne potrebe.

SESTAVA

losos 94%, minerali, riž, rastlinsko želirno sredstvo, lososovo olje, posušena jajca, ksiloza, FOS.

DODATKI

Nutritivni dodatki na kg: Vitamin A 5.000 I.E., vitamin D3 333 I.E., vitamin E (all-RAC-α-tokoferol) 70 mg, železov karbonat 6,65 mg, bakrov sulfat pentahidrat 3,3 mg, manganov oksid 13,3 mg, brezvodni kalcijev jodat 0,2 mg, cinkov oksid 10 mg, natrijev selenit 0,03 mg.

ANALITSKA SESTAVA

vlaga 81,3 %, surove beljakovine 9,2 %, surova olja in maščobe 5,8 %, surova vlaknina 0,6%, surovi pepel 2,5 %

ENERGIJSKA VREDNOST

836 kcal/kg – 3.5 MJ/kg

Disugual je linija hrane za ljubljenčke, na katero prisega veliko ljubiteljev živali. Trgu želijo ponuditi visoko kvalitetno prehrano, po ugodni ceni, ki bo zadovoljila vse potrebe psov, ob enem pa prispevala k skrbi za okolje. Meso uporabljeno v hrani Disugual je iz neuporabljenih delov mesa, ki so prvotno namenjeni proizvodnji človeške prehrane. S tem se zmanjša negativen vpliv na okolje in klanje živali, ki ni nujno potrebno.

Ime Disugual izhaja iz angleške skovanke “dis-equal”, kar pomeni neenakost. Nobena žival ni enaka drugi, zato se proizvajalci trudijo najti formulo, ki bi zadovoljila potrebe vsakega psa posebej.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.