Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Duvo penasta žoga Supa'Foam na vrvi, rumena - 49 cm
 2.  

  Duvo penasta žoga Supa'Foam na vrvi, rumena - 49 cm

  Ima vaš kuža neskončno željo po vlečenju in prinašanju stvari? Potem je žogica Supa'Foam na vrvi kot nalašč za vas in vašega najboljšega prijatelja.

  • Trpežna pena z najlonsko vrvjo
  • Se dobro odbija
  • Plava na vodi
  • Enostavno metanje in prinašanje
  • Mehka (ne poškoduje dlesni)
  8.75
  Regular price10,29 €You save1,54 € (-15,00%)
  Web price8,75 €
  Club price after earned bonus 8,57 €
  Earned bonus 0,17 €

Psi obožujejo vlečenje in trganje. Vse lepo in prav, če ne bi med to zabavo nastalo polno nereda in smeti! Ravno to, vam bo prihranjeno s Duvo žogo Supa'Foam na vrvi. Igrača ne vsebuje piskajočega mehanizma. 

Igrača je narejena iz mehke, trpežne pene, ki plava na vodi in je prijazna do dragocenih pasjih zob ter dlesni, hkrati pa ponuja obilo različnih načinov igre, saj se od površine tudi dobro odbija. Na enem koncu je na igračo pritrjena tudi najlonska vrv, ki omogoča razburljivo igro vlečenja, enostavnega metanja in prinašanja. Živahna barva igrače omogoča, da jo hitreje opazite in popestri igro saj naredi igračko vašemu ljubljenčku še bolj zanimivo. 

Psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko uporabite pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motivirate, pritegnete njegovo pozornost in jo uporabljate kot nagrado. 

Velikost:
Premer žoge:
10 cm
Dolžina vrvi:
49 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49090", item_name: "Duvo penasta žoga Supa'Foam na vrvi, rumena - 49 cm", discount: 1.54, index: 0, item_brand: "Duvo", item_category: "Special categories", item_category2: "Spletna poletna razprodaja", item_category3: "Poletne igrače - razprodaja", price: 10.29, quantity: 1 } ] } });