Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Ferplast Atlas 10 Deluxe Open transporter - 50,7 x 34 x 30 cm
 2.  
  Ferplast

  Ferplast Atlas 10 Deluxe Open transporter - 50,7 x 34 x 30 cm

  Ste pripravljeni na potovanje s svojim ljubljenčkom? Kvalitetni Atlas transporterji vam bodo omogočili udobno in varno potovanje z vašim najboljšim prijateljem.

  • Zračen, s trdnim ohišjem
  • Enostaven za sestavljanje in razstavljanje
  • Vsebuje blazino za udobno namestitev ljubljenčka
  • Vključuje plastično posodo za vodo, ki se jo lahko namesti na vratca
  36.19
  Price36,19 €
  Club price after earned bonus 35,47 €
  Earned bonus 0,72 €

Ste pripravljeni na potovanje s svojim ljubljenčkom? Kvalitetni Atlas transporterji vam bodo omogočili udobno in varno potovanje z vašim najboljšim prijateljem.

Transporterji Atlas so narejeni iz dveh delov, ki ju trdno povezujejo plastične sponke. Na vrhu transporterja je pritrjen kompakten ročaj, ki olajšuje prenašanje ljubljenčka.

Transporter je zelo zračen, saj ga okoli in okoli obkrožajo široke reže, ki omogočajo bogat pretok zraka. Za popolno udobje vašega ljubljenčka je poskrbljeno z blazino, ki se jo lahko pere v pralnem stroju na 30°C. Snemljiva plastična posodica pa poskrbi, da ima ljubljenček vodo na dosegu smrčka.

Pred nakupom boksa vedno najprej izmerite dimenzije vašega prtljažnika ali sedežev. Pomembno je, da je boks večji od živali same, tj. da ima žival dovolj prostora da se normalno obrne in vstane.

Dimenzije: 50,7 x 34 x 30 cm
Opomba: Barve transporterja ni mogoče izbirati.

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.