Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Flamingo aport iz vrvi Ivar, roza - 24 cm
 2.  
  Flamingo

  Flamingo aport iz vrvi Ivar, roza - 24 cm

  Pleten aport iz vrvi bo postal najljubša igrača vašega kosmatinčka, saj bo z njo lahko sprostil prekomerno energijo in si na zabaven način krepil zobovje.

  • Poliester
  • Omogoča različne načine igre
  • Odličen pripomoček za motivacijo in šolanje
  • Priročen ročaj
  4.09
  Price4,09 €
  Club price after earned bonus 4,01 €
  Earned bonus 0,08 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Pletena igrača iz vrvi, bo za vašega najboljšega prijatelja odlična izbira, saj bo z njo sprostil prekomerno energijo in si na zabaven način krepil zobovje. Idealna je za igro prinašanja in tudi ruvanja. Ročaj omogoča lažje rokovanje z igračo. Vam in vašemu psu tako zagotovi obilo skupne zabave.

Pri igri s pleteno vrvjo v psu zbudite njegov naravni nagon po lovljenju, kar kosmatinčku omogoči, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motivirajo, pritegnejo njegovo pozornost in jo uporabijo kot nagrado. Z grizenjem te igrače si psiček krepi in tudi čisti zobe.

Dolžina: 24 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49612", item_name: "Flamingo aport iz vrvi Ivar, roza - 24 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Flamingo", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Balls and Ropes", price: 4.09, quantity: 1 } ] } });