Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Flexi Multibox škatla za priboljške in vrečke, Vario/Classic, črn
 2. Bestseller
   
  Flexi

  Flexi Multibox škatla za priboljške in vrečke, Vario/Classic, črn

  Imejte vrečke za iztrebke ali škatlo za priboljške vedno pri sebi. Enostavno jo namestite na povodec Flexi in že ste popolnoma opremljeni za sprehod.

  • Omogoča enostavno uporabo vrečk za iztrebke ali shranjevanje posladkov.
  • Praktična namestitev
  • Primena za vse povodce Vario in Classic, razen velikosti XSmall
  7.99
  Price7,99 €
  Club price after earned bonus 7,83 €
  Earned bonus 0,16 €
  On stock online
  Stock in stores?

Zelo priročna škatla, ki združuje dve uporabni funkciji: škatlo za priboljške in nosilec za vrečke za iztrebke.

Namestitev je zelo enostavna saj imata povodca Classic in Vario že vgrajeno režo, v katero enostavno pritrdite škatlo.

Je izredno praktična pri šolanju, saj vanjo enostavno spravite priboljške. Lahko pa jo uporabite kot nosilec za vrečke, saj ima režo, ki omogoča preprosto jemanje vrečk.

Primeren za vse povodce Flexi Vario, Design, Comfort in Classic, ni pa primeren za velikosti XS povodcev Flexi Classic in Flexi Vario.

Opomba: drečke niso vključene.

ZAKAJ IZBRATI POVODCE FLEXI

44 - LETNA TRADICIJA:
Prvi prototip zložljivega povodca Flexi je bil zasnovan že leta 1972.
Glavni koncept je od takrat naprej ostal enak: omogočiti psom svobodno gibanje pod nadzorom, na čim bolj praktičen način. Ste vedeli, da je bil prvi povodec Flexi lesen, zavorni mehanizem pa si je njegov izumitelj Manfred Bogdahn sposodil kar pri motorni žagi?

KVALITETA IN ELEGANCA:
Ohišja Flexi povodcev so narejena iz robustne plastike, ki se zlepa ne uniči. Trakovi pa so izdelani iz visoko kvalitetnega in trpežnega najlona. Pri oblikovanju povodcev sodelujejo tudi modni oblikovalci, ki poskrbijo za moden in eleganten videz povodca.

VISOKA PRILJUBLJENOST PO VSEM SVETU:
Kvaliteta, varnost, priročnost in moderen izgled so dejavniki, ki prepričajo kupce po vsem svetu. Flexi povodce izvažajo v kar 90 držav po vsem svetu.

DOBITNIKI MNOGIH MEDNARODNIH NAGRAD IN PRIZNANJ:
Leta 2010 so si povodci Flexi prislužili naziv Znamka stoletja, ki jo podeljuje Nemška komisija za kakovost. Pohvalijo se lahko še z mnogimi drugimi mednarodnimi nagradami kot so: Consumer's Digest Best Buy, Red Dot Design Award in Editor's Choice Award, ki jo podeljuje ameriška revija dolg Fancy.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "32969", item_name: "Flexi Multibox škatla za priboljške in vrečke, Vario/Classic, črn", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Flexi", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Flexi Leashes", price: 7.99, quantity: 1 } ] } });