Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Jean Peau klešče za kremplje - L
 2.  
  Jean Peau

  Jean Peau klešče za kremplje - L

  Klešče s katerimi z lahkoto skrajšate kremplje vaše živali.

  • Gumijasti ročaji
  • Primeren za pse z velikimi kremplji
  19.49
  Price19,49 €
  Club price after earned bonus 19,10 €
  Earned bonus 0,39 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Klešče s katerimi učinkovito skrajšate kremplje vašega psa. Na ta način preprečite, da bi jih predolgi kreplji ovirali pri hoji. Zelo dolgi kremplji se mede hojo lahko tudi zlomijo in zatrgajo. Če se kremplji preveč zatrgajo, lahko prizadanejo živec, kar je za psa lahko zelo boleče. Poleg tega lahko zatrganine z lahkoto pridejo v stik z bakterijami, ki lahko prizadeto območje okužijo.

Pred krajšanjem krempljev se posvetujetez veterinarjem ali pasjim frizerjem, saj je pomembno, da krempljev ne skrajšate preveč in tako dosežete živec.

Navsezadnje vsi želimo svojim psom le najboljše!

Linija izdelkov za nego kožuha Jean Peau temelji na naravnih izvlečkih zelišč, ki imajo ustrezen pH za vzdrževanje dlake v najboljši kondiciji. Njihova formula je popolna za reševanje težav z dlako in kožo. Odlično pa se obnese tudi pri vsakdanji negi dlake, saj je na prvem mestu vedno zdravje vašega ljubljenca. Izdelki Jean Peu skrbijo tako za odlično stanje dlake, kot tudi za ohranjanje uravnotežene mastosti kože, ki je ključna pri ohranjanju zdrave kože.

Izdelki Jean Peau so že 20 let poznani po svoji visoki kakovosti, saj ponujajo najboljše izdelke na katere prisegao tudi mnogi evropski razstavljalci psov in mačk.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.