040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. Jean Peau Puppy Kitten šampon za mačje in pasje mladiče - 200 ml
 2.  
  Jean Peau

  Jean Peau Puppy Kitten šampon za mačje in pasje mladiče - 200 ml

  Nežen šampon, ki učinkovito očisti vašega pasjega ali mačjega mladička.

  • Učinkuje nežno
  • Ne draži kože
  • Nevtralen pH
  16.49
  Price16,49 €
  Club price after earned bonus 16,16 €
  Earned bonus 0,33 €
  On stock onlineStock in stores?

Puppy/kitten šampon je koncentriran in zelo blag šampon, primeren za kopanje pasjih ali mačjih mladičev. Šampon lahko začnete uporabljati za mladičke, starejše od 5 dni, saj je pH nevtralen in ne vpliva na naravno maščobo dlake. Ima svež vonj, dlako neguje in ji daje lep sijaj.

NAVODILA

Navlažite kožuh z vodo, ter vanj vtrite šampon. Počakajte približno 2 minuti, nato pa kožuh temeljito sperite s toplo vodo. Šampon lahko razredčite z vodo v razmerju 1:4. Po potrebi lahko kožuh ponovno sperete z vodo.

Pred uporabo pretresite.

SESTAVA

Voda, magnezijev lavril eter sulfat, PEG-120 metil glukoza diolat, parfum, bromo-2 -nitropropan-1,3-diol, CI 14720 (možni alergeni: limonen).

Navsezadnje vsi želimo svojim psom le najboljše!

Linija izdelkov za nego kožuha Jean Peau temelji na naravnih izvlečkih zelišč, ki imajo ustrezen pH za vzdrževanje dlake v najboljši kondiciji. Njihova formula je popolna za reševanje težav z dlako in kožo. Odlično pa se obnese tudi pri vsakdanji negi dlake, saj je na prvem mestu vedno zdravje vašega ljubljenca. Izdelki Jean Peu skrbijo tako za odlično stanje dlake, kot tudi za ohranjanje uravnotežene mastosti kože, ki je ključna pri ohranjanju zdrave kože.

Izdelki Jean Peau so že 20 let poznani po svoji visoki kakovosti, saj ponujajo najboljše izdelke na katere prisegao tudi mnogi evropski razstavljalci psov in mačk.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.