Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Jean Peau Univerzal šampon za pogosto rabo - 200 ml
 2.  
  Jean Peau

  Jean Peau Univerzal šampon za pogosto rabo - 200 ml

  Nežen šampon, namenjen pogostemu umivanju živali. Zasnovan je na način, ki ne draži kože in ne povzroča alergijskih reakcij.

  • Odlična za pogosto umivanje
  • Ne povzroča alergijskih reakcij
  • Ne vpliva na naravno izločanje kožnih maščob
  15.99
  Price15,99 €
  Club price after earned bonus 15,67 €
  Earned bonus 0,32 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Šampon za pogosto umivanje kosmatincev. Univerzalni šampon je varen za uporabo, saj ne povzroča alergijskih reakcij. Prav tako ne vpliva na izločanje naravne maščobe dlake, zato je idealen šampon za pogosto umivanje.

NAVODILA ZA UPORABO

Navlažite kožuh z vodo, ter vanj vtrite šampon. Počakajte približno 2 minuti, nato pa kožuh temeljito sperite s toplo vodo. Šampon lahko razredčite z vodo v razmerju 1:4. Po potrebi lahko kožuh ponovno sperete z vodo. Pred uporabo pretresite.

SESTAVA

voda, natrijev lavril eter sulfat, kokamidopropil betain, natrijev kokoil hidroliziran kolagen, polisorbat 80, cetil acetat, acetiliran lanolin alkohol, parfum, bromo-2-nitropropan-1,3-diol, CI 42051 (možni alergeni: amil cinamal, butilpenil metilproprionat, limonen, linalol).

Navsezadnje vsi želimo svojim psom le najboljše!

Linija izdelkov za nego kožuha Jean Peau temelji na naravnih izvlečkih zelišč, ki imajo ustrezen pH za vzdrževanje dlake v najboljši kondiciji. Njihova formula je popolna za reševanje težav z dlako in kožo. Odlično pa se obnese tudi pri vsakdanji negi dlake, saj je na prvem mestu vedno zdravje vašega ljubljenca. Izdelki Jean Peu skrbijo tako za odlično stanje dlake, kot tudi za ohranjanje uravnotežene mastosti kože, ki je ključna pri ohranjanju zdrave kože.

Izdelki Jean Peau so že 20 let poznani po svoji visoki kakovosti, saj ponujajo najboljše izdelke na katere prisegao tudi mnogi evropski razstavljalci psov in mačk.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.