Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG lizalna podloga za priboljške Licks L, rdeča - 17,8 x 10,8 cm
 2. Out of stock
   
  KONG

  KONG lizalna podloga za priboljške Licks L, rdeča - 17,8 x 10,8 cm

  Gumijasta podloga za zaposlitev kužkovega jezika in možgančkov, ki spodbuja tudi počasno hranjenje ter zamoti psa med pregledom ali striženjem krempljev in nego.

  • Za brikete ali mokro hrano
  • 3 različni reliefi
  • Pomaga pri zmanjševanju tesnobe
  • Enostavno čiščenje
  • 2 priseska za pritrditev
  9.99
  Price9,99 €
  Club price after earned bonus 9,79 €
  Earned bonus 0,20 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Zaposlite ali vsaj malo upočasnite hranjenje vašega kužka z gumijasto podlago Kong Licks.

Vašemu ljubljenčku na podlogo preprosto razporedite njegovo najljubšo hrano ali mazljiv posladek, psičku lahko na izdelek namažete tudi arašidovo maslo ali jogurt. Različni tipi vzorcev na podlogi poskrbijo, da se hrana usede v vdolbinice in kosmatinčku omogoča počasno uživanje ponujene hrane ali posladka ter ga za nekaj časa zamoti. Podloga ima dva načina postavitve z dvema priseskoma za pritrditev, ki poskrbita, da med uporabo izdelek ostane na tleh pri miru ali jo pritrdite navpično na ploščice ali drugo ravno površino. Primerna je za uporabo v stresnih situacijah, ker ljubljenčka zamoti, na primer med striženjem krempljev ali nego,... in pomaga pri zmanjševanju tesnobe. Podlogo enostavno očistite s toplo vodo na roke.

Velikost: 17,8 x 10,8 cm

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51944", item_name: "KONG lizalna podloga za priboljške Licks L, rdeča - 17,8 x 10,8 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Interactive Toys", price: 9.99, quantity: 1 } ] } });