Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Lily's Kitchen Organic Puppies Dinner - piščanec, svinjina, govedina in riba - 150 g
 2. Dostava v 3h
   
  Lily's Kitchen

  Lily's Kitchen Organic Puppies Dinner - piščanec, svinjina, govedina in riba - 150 g

  Okusen recept iz 57 % sveže pripravljenega mesa ekološke vzreje (piščanec, svinjina, govedina, riba) za pasje mladičke od 8. tedna do 14. meseca starosti (odvisno od velikosti pasme), ki bo vašega malega psička enostavno navdušil.

  • Sestavine ekološke pridelave
  • Popolna kvalitetna hrana brez žit
  • Visoka vsebnost mesa
  • Brez mesne moke in umetnih dodatkov
  • Za občutljivo prebavo
  • Skrbno izbrane naravne sestavine
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
150 g Lily's Kitchen Organic Puppies Dinner - piščanec, svinjina, govedina in riba - 150 g 150 g
13,27 €/KG 0,04 € 1,99 €1,99 €1.99
6 x 150 g Lily's Kitchen Organic Puppies Dinner - piščanec, svinjina, govedina in riba - 150 g 6 x 150 g
Sale
11,06 €/kg 0,20 € Regular price11,94 €
You save1,99 €
11,94 €
You save1,99 €
9,95 €9,95 €9.95
11 x 150 g Lily's Kitchen Organic Puppies Dinner - piščanec, svinjina, govedina in riba - 150 g 11 x 150 g
13,27 €/kg 0,44 € 21,89 €21,89 €21.89
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Okusna mokra hrana za vašega mladega najboljšega pasjega prijatelja, ki bo ob hranjenju enostavno navdušen.

Popolna in uravnotežena hrana Lily's Kitchen Organic Dinner for Puppies za male pasje smrčke od 8. tedna do 14. mesecev starosti (odvisno o velikosti pasme) in vsebuje 57 % sveže pripravljenega mesa ekološke vzreje (piščanec, svinjina, govedina, riba), ter skrbno izbrane naravne sestavine. Odlikuje pa jo tudi, da vsebuje kvalitetna žita in je brez mesne moke ter umetnih dodatkov.

Hrana je primerna za pse, ki imajo občutljivo prebavo. Vsebuje le najboljše sestavine, ki poskrbijo za zdravo in pravilno rast. Za optimalno zdravje poleg sveže pripravljenega in kvalitetnega mesa poskrbijo še okusna zelenjava ekološke pridelave, kot so: korenje, grah ter mešanica zelišč.

Hrano lahko ponudite kot celodneven samostojni obrok ali pa v kombinaciji z okusnimi recepti suhih hran blagovne znamke Lily's Kitchen.

SESTAVA:

Organski piščanec 28%, organska svinjina 12%, organska govedina 10%, organska riba 7%, organska zelenjava 5% (organsko korenje, organski grah), minerali, organska spirulina, alge.

DODATKI/kg:

Elementi v sledovih: cink (kot cinkov sulfat monohidrat) 15,2 mg, mangan (kot manganov sulfat monohidrat) 3,2 mg, jod (kot kalcijev jodat) 0,5 mg.

ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 10%, vsebnost maščobe 5,5%, surovi pepel 2,2%, surova vlaknina 0,3%, vlaga 82,0%. Energijska vrednost 89kcal/100g.

Lily's Kitchen predstavlja naravno in zdravo prehrano za vašega ljubljenčka, ki je odličnega vonja in okusa. Vsi recepti so pripravljeni iz polnovrednih ter ekološko pridelanih naravnih sestavin, ki ne vsebujejo živalskih derivatov, pulp (neprebavljivi deli sadja in zelenjave), barvil, konzervansov, arom in sladil. 

Vizija Lily's Kitchen je, da so ljubljenčki družinski člani. Skrbijo, da sodelujejo z zaupanja vrednimi pridelovalci in kmetovalci. Pri proizvodnji uporabljajo le organske surovine najboljše kvalitete in se držijo holističnih načel. Tudi embalaža izdelkov je v večini biološko razgradljiva, saj se resnično trudijo za seboj pustiti čim manjši ogljični odtis. Hrana za pse in mačke je pripravljena iz celih sestavin. Sveže meso je na prvem mestu, kateremu dodajo še organske stročnice, zelenjavo, sadje in zelišča.

Recepti po katerih je hrana pripravljena so raznoliki in zadovoljijo marsikatero specifično prehransko potrebo vašega ljubljenčka. Znamko odlikuje certifikat B Corp, ki zagotavlja da proizvajalec deluje odgovorno in pozitivno na okolje. Vsi izdelki so proizvedeni v Veliki Britaniji.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.