Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Lily's Kitchen Recovery Recipe Adult - piščanec - 400 g
 2. Dostava v 3h
   
  Lily's Kitchen

  Lily's Kitchen Recovery Recipe Adult - piščanec - 400 g

  Okusen recept iz 50 % sveže pripravljenega piščančjega mesa, ki bo vašemu najboljšemu pasjemu prijatelju pomagal pri lajšanju prebavnih ali drugih zdravstvenih težav.

  • Popolna kvalitetna hrana
  • Hrana brez žit
  • Visoka vsebnost sveže pripravljenega piščančjega mesa
  • Brez mesne moke in umetnih dodatkov
  • Za občutljivo prebavo
  • Skrbno izbrane naravne sestavine
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
400 g Lily's Kitchen Recovery Recipe Adult - piščanec - 400 g 400 g
9,98 €/KG 0,08 € 3,99 €3,99 €3.99
6 x 400 g Lily's Kitchen Recovery Recipe Adult - piščanec - 400 g 6 x 400 g
Sale
8,31 €/kg 0,40 € Regular price23,94 €
You save3,99 €
23,94 €
You save3,99 €
19,95 €19,95 €19.95
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Okusna mokra hrana za vašega najboljšega pasjega prijatelja, ki bo ob hranjenju enostavno navdušen.

Popolna in uravnotežena hrana Lily's Kitchen Recovery Recipe je primerna za odrasle pasje smrčke, ko imajo prebavne ali druge zdravstvene težave in vsebuje 50 % sveže pripravljenega piščančjega mesa, ter skrbno izbrane naravne sestavine. Odlikuje pa jo tudi, da je brez žit, mesne moke in umetnih dodatkov.

Hrana je primerna za pse, ki imajo občutljivo prebavo. Pomirjujoča kombinacija sestavin vključuje sveže pripravljeno in kvalitetno meso, banano in krompir. Banana je odličen vir vitaminov B in C, vlaknin in kalija, ki poskrbijo za delovanje srca in mišic ter pripomorejo k boljši prebavi. Naravni prebiotik FOS (iz rastlin) pomaga pri rasti zdrave črevesne mikroflore, naravni prebiotik MOS (iz kvasovk) pa zagotavlja hrano za pomembne črevesne bakterije.

Hrano lahko ponudite kot celodneven samostojni obrok ali pa v kombinaciji z okusnimi recepti suhih hran blagovne znamke Lily's Kitchen.

SESTAVA:

50% sveži piščanec, krompir (11%), banana (9%), minerali, FOS (0,1%), MOS (0,1%).

DODATKI/kg:

Vitamini: Vitamin D3 200 IU, Vitamin E 20 mg. Elementi v sledovih: cink (kot cinkov kelat aminokislinskega hidrata) 25 mg, mangan (kot manganov kelat aminokislinskih hidratov) 1,4 mg, jod (kot brezvodni kalcijev jodat) 0,75 mg, baker (kot bakrov (II) kelat aminokislinskih hidratov) 1,5 mg. Tehnološki dodatki: Gumi iz zrn rožičevca. Energijska vrednost 81kcal/100g.

ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 9%, vsebnost maščobe 4,5%, surovi pepel 3%, surova vlaknina 1%, vlaga 80%.

Lily's Kitchen predstavlja naravno in zdravo prehrano za vašega ljubljenčka, ki je odličnega vonja in okusa. Vsi recepti so pripravljeni iz polnovrednih ter ekološko pridelanih naravnih sestavin, ki ne vsebujejo živalskih derivatov, pulp (neprebavljivi deli sadja in zelenjave), barvil, konzervansov, arom in sladil. 

Vizija Lily's Kitchen je, da so ljubljenčki družinski člani. Skrbijo, da sodelujejo z zaupanja vrednimi pridelovalci in kmetovalci. Pri proizvodnji uporabljajo le organske surovine najboljše kvalitete in se držijo holističnih načel. Tudi embalaža izdelkov je v večini biološko razgradljiva, saj se resnično trudijo za seboj pustiti čim manjši ogljični odtis. Hrana za pse in mačke je pripravljena iz celih sestavin. Sveže meso je na prvem mestu, kateremu dodajo še organske stročnice, zelenjavo, sadje in zelišča.

Recepti po katerih je hrana pripravljena so raznoliki in zadovoljijo marsikatero specifično prehransko potrebo vašega ljubljenčka. Znamko odlikuje certifikat B Corp, ki zagotavlja da proizvajalec deluje odgovorno in pozitivno na okolje. Vsi izdelki so proizvedeni v Veliki Britaniji.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.