Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
Brezplačna dostava nad 39€
 1. Nobby Halti oglavnica - ŠT. 3
 2.  
  Nobby

  Nobby Halti oglavnica - ŠT. 3

  Naj vaš pes hodi kot uglajen gospod! Halti oglavnica vam bo pomagala odvaditi vašega psa vlečenja, da boste tudi vi lahko uživali v sprehodih.

  • Učinek viden takoj
  • Enostavna namestitev
  • Priložen DVD z navodilom za uporabo
  • Zagotavlja učinkovit trening, z minimalno obremenitvijo psa
  17.99
  Price17,99 €
  Club price after earned bonus 17,63 €
  Earned bonus 0,36 €
Če bi psa radi odvadili vlečenja na sprehodih je halti oglavnica proti vlečenju prava izbira za vas.

KAJ JE OGLAVNICA HALTI: Izumitelj halti oglavnice Roger Mugford o svojem patentu pravi: »Nadzorovanje velikih živali z oglavnico sega že v čase prve udomačitve domačih živali. Stari Egipčani so uporabljali oglavnice na kamelah, starodavno kitajsko ljudstvo na vodnih bivolih, mongolska plemena na konjih in Inki na lamah. Ne bi smelo biti presenečenje, da sem v 1980-ih predstavil prvo oglavnico, izdelano posebej izdelano za pse. To je bila oglavnica HALTI, patentirana in tržena od leta 1982. Moje mnenje je: »Ko vodiš glavo psa, bo njegovo telo sledilo.«

Prelomni dizajn prve HALTI oglavnice se z leti izboljšuje, saj je na vsaki stopnji izboljšana, da se bolj udobno prilega, je manj masivna ter, da se zmanjšuje (sedaj celo v celoti izloči) uporaba kovine na pasji glavi. To je glavna stvar, ki odlikuje HALTI oglavnico in jo hkrati ločuje od ostalih oglavnic, katerih večina se še vedno zanaša na uporabo kovinskih delov, ki povzročajo nelagodje, ko je oglavnica nameščena na pasjo glavo. Načelo HALTI oglavnice je, da mora biti na pasji glavi vedno ohlapna ter, da dosegamo željen učinek nevlečenja samo z upravljanjem povodca, tako, da se pes nikoli ne počuti neudobno ali omejeno.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.