Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Woolf priboljški - mehki sendvič z lososm - 100 g
 2.  
  Woolf

  Woolf priboljški - mehki sendvič z lososm - 100 g

  Lososovi prigrizki, ki so popolnoma naravni. Imajo slasten, prvinski okus, ki psa popolnoma obnori

  • Visoka kvaliteta sestavin
  • Odličen okus
  • 100% naravni
  • Brez umetnih aditivov, konzervanskov in barvil
  3.09
  Price3,09 €
  Club price after earned bonus 3,03 €
  Earned bonus 0,06 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Visokokvalitetni pasji priboljški, ki vsebujejo slastnega lososa in polenovko. Narejeni so iz najkvalitetnejšega vira beljakovin, s čimer je zagotovljen vnos visoke hranilne vrednosti. Priboljški so pakirani brez kemičnih dodatkov, barvil in konzervansov. Za ohranjanje svežine priboljškov je dodan absorber kisika.

Priboljški Woolf so še posebej odlični, ker vsebujejo:

 • Lososa: odličen in okusen vir beljakovin, ki vsebuje omega maščobne kisline, ki so ključne pri ohranjanju zdrave kože in dlake. Prispeva tudi pri rasti in razvoju.
 • Polenovko: vsebuje veliko beljakovin in vitaminov-A,D in E, ki so ključni za brezhibnodelovanje telesa. Moščobne kisline omega-3 skrbijo za lepo kožo, dlako in krepijo kosti ter imunski sistem.

SESTAVINE

losos 80%, polenovka 10%, minerali, škrob, glicerin.

ANALITSKA SESTAVA

surove beljakovine 30%, surove maščobe 8%, surove vlaknine 1%, surovi pepel 6%, vlaga 18%.

NAVODILA ZA UPORABO

Hranite v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju vrečke, jo dobro zaprite in shranite v hladilniku, prigrizke pa porabite v roku sedmih dni. Sredstvo proti oksidiranju ni užitno. Rok uporabe: na embalaži. Ni primerno za človeško prehrano.

Vsi Woolf priboljški imajo certifikate HACCP, BRC, ISO 22000, ISO 9001.

Woolf je družinsko podjetje, ki sodeluje s poznavalci hišnih ljubljenčkov po celem svetu. Prizadevajo si, da bi imel vsak pes možnost uživanja najkvalitetnejših pasjih priboljškov. Svojim kupcem zagotavljajo visoko kvaliteto sestavin in inovativativen pristop k recepturam priboljškov.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "28570", item_name: "Woolf priboljški - mehki sendvič z lososm - 100 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Woolf", item_category: "Dogs", item_category2: "Treats", item_category3: "Natural Treats", price: 3.09, quantity: 1 } ] } });