Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Ontario Snack Dry file ovce - 70 g
 2.  
  Ontario

  Ontario Snack Dry file ovce - 70 g

  Priboljški, izdelani iz ovčjega mesa so okusni in primerni tudi za občutljive pse!

  • Monoproteinski
  • Brez žit in glutena
  • Sušeno meso
  • Primerni za alergike
  2.29
  Price2,29 €
  Club price after earned bonus 2,24 €
  Earned bonus 0,05 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Veliko lastnikov psov, ki so občutljivi ali alergični na določeno sestavino in so na strogi dieti, ima težavo najti primerne in okusne priboljške za svojega ljubljenčka. Priboljški Ontario Snack Dry so narejeni iz mesa ovce, ki je primerno tudi za bolj občutljive pse.

Psu lahko priboljšek ponudimo v večjem kosu kot žvečilko, s katero se bo zamotil in zaposlil svoje zobke in možgančke; ali pa priboljšek natrgamo na manjše koščke in jih porabimo kot nagrado pri šolanju ali posladek.

Sestava: ovčje meso (96%), koruzni škrob (3%), glicerin (1%):

Hrana Ontario je rezultat dolgoletnega sodelovanja med veterinarji in nutricionisti. Prehrana temelji na visokem deležu mesa in zelenjave ter dodanih zelišč.

Visokokvalitetno meso zagotavlja enostavno prebavo. Ker hrana vsebuje kar najmanj žitaric, telo ni obremenjeno, tveganje za alergijske reakcije pa manjše.

Hrano bogatijo surovi elementi mesa in zelenjave, kar še dodatno pripomore h kvaliteti hrane, saj blagodejno vpliva zdravje in počutje psa.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "33957", item_name: "Ontario Snack Dry file ovce - 70 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ontario", item_category: "Dogs", item_category2: "Treats", item_category3: "Natural Treats", price: 2.29, quantity: 1 } ] } });