Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. PitchDog frizbi iz vzdržljive pene, roza - 24 cm
 2.  

  PitchDog frizbi iz vzdržljive pene, roza - 24 cm

  Psi bi se za frizbiji lahko podili cel dan in še vedno jim ne bi bilo dovolj. Z zabavnim frizbijem se vi in vaš pes lahko igrata do onemoglosti. 

  • Mehka elastična pena
  • Odlikuje ga raven let
  • Zaradi živahne barve hitro opazljiv
  • Mehek (ne poškoduje dlesni in zob)
  • Plava na vodi
  17.99
  Price17,99 €
  Club price after earned bonus 17,63 €
  Earned bonus 0,36 €
  On stock online
  Stock in stores?

Z vašim kužkom lahko na sprehodih ali na plaži uživate s PitchDog frizbijem, ki bo poskrbel za napeto igro lovljenja. Frizbi odlikuje raven let, brez zavijanja.

Frizbi je narejen iz lahke in elastične pene, ki plava na vodi in je prijazen do dragocenih pasjih zob ter dlesni. Igrača je primerna za odlično igro in spodbujanje telesne aktivnosti, ni primerna za žvečenje! Živahna barva frizbija omogoča, da ga boste lahko hitro opazili in našli. 

Premer: 24 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51127", item_name: "PitchDog frizbi iz vzdržljive pene, roza - 24 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ostalo", item_category: "Special categories", item_category2: "Spletna poletna razprodaja", item_category3: "Poletne igrače - razprodaja", price: 17.99, quantity: 1 } ] } });