Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Medium Adult
 2. Dostava v 3h
   
  Royal Canin

  Royal Canin Medium Adult

  Popolna hrana za odrasle pse srednje velikih pasem je namenjena psom od 12. meseca pa do 7 leta starosti. Hrana zaradi svoje sestave utrjuje naravno obrambno sposobnost in spodbuja razvoj naravne črevesne flore.

  • Namenjena srednje velikim pasmam (med 11 in 25 kg), med 1. in 7. letom starosti
  • Krepi imunski sistem
  • Spodbuja zdravo prebavo in črevesni prehod
  • Skrbi za zdravo kožo in lep kožuh
  • Spodbuja apetit
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
4 kg Royal Canin Medium Adult 4 kg
Royal Canin Medium AdultRoyal Canin Medium Adult
6,67 €/kg 0,53 € 26,69 €26,69 €26.69
15 kg Royal Canin Medium Adult 15 kg
Royal Canin Medium AdultRoyal Canin Medium Adult
5,10 €/kg 1,53 € 76,49 €76,49 €76.49
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Psi srednje velikih pasem slovijo po svoji energičnosti. V preteklosti so se uporabljali kot delovni psi. Veliko časa preživijo na prostem, ne glede na vreme. Linija hrane Royal Canin Medium jim pomaga vzdrževati naravno obrambo skozi vse življenje in jim omogoča, da lahko v odlični formi uživajo v naravi: prehrana je povsem prilagojena njihovi starosti in občutljivim točkam.

Odlike hrane Royal Canin Adult Medium:

 • Patentiran kompleks antioksidantov in mano-oligo-saharidov pomaga mladiču okrepiti naravno odpornost.
 • Izbrana vlakna in lahko prebavljive beljakovine pomagajo olajšati črevesni prehod in prispevajo k boljši čvrstosti iztrebka.
 • Posebna formula z Omega 3 maščobnimi kislinami (EPA-DHA) pomaga ohranjati zdravo kožo.
 • Skrbno izbrani okusi zadovoljijo še tako izbirčen okus in zadovoljijo apetit psov srednje velikih pasem.

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen tip mačk in psov.
SESTAVA

dehidrirane perutninske beljakovine, koruzna moka, koruza, pšenična moka, živalske maščobe, dehidrirane svinjske beljakovine, pšenica, hidrolizirane živalske beljakovine, pesni rezanci, ribje olje, minerali, sojino olje, kvasovke in njihovi deli, hidroliziran kvas (vir mano-oligosaharidov (0,05 %)).

DODATKI (na 1 kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin A: 12500 IE, Vitamin D3: 800 IE, E1 (Železo): 43 mg, E2 (Jod): 4,3 mg, E4 (Baker): 13 mg, E5 (Mangan): 55 mg, E6 (Cink): 133 mg, E8 (Selen): 0,11 mg - Konzervansi - Antioksidanti.

ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine: 25,0 % - Vsebnost maščobe: 14,0 % - Surovi pepel: 6,1 % - Surova vlaknina: 1,3 % - Na 1 kg: n-3 maščobne kisline: 6,0 g vključno z EPA/DHA: 3,1 g.

O ZNAMKI

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recepture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.