Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. WolfPack kunčji uhlji z dlako - 10 kos
 2.  
  WolfPack

  WolfPack kunčji uhlji z dlako - 10 kos

  100% naraven posladek, ki bo poskrbel za samostojno zabavo vašega psa. Žvečilke so primerne za vse pasme psov, vseh starostnih skupin. Ob žvečenju si pes čisti zobe in utrjuje dlesni.

  • Kvalitetna znamka linije Mr.Pet
  • Narejene izključno iz kunčjih uhljev z dlako
  • Primerno za alergike
  • Čistijo zobe in utrjujejo dlesni
  • Brez glutena in žit, brez konzervansov, aditivov in barvil
  5.26
  Regular price6,19 €You save0,93 € (-15,00%)
  Web price5,26 €
  Club price after earned bonus 5,16 €
  Earned bonus 0,11 €
  On stock online
  Stock in stores?

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

100% naraven posladek, ki bo vašega psa odlično zamotil. Žvečilka ima mehkejšo strukturo, zato jo lahko uživajo vse pasme in starosti.

Uhlji so odlakani!

V celoti (100%) iz kunčjih uhljev: narejene so s posebnim postopkom sušenja, ki poskrbi, da uhlji ohranijo aromo. 

Čistijo zobe in utrjujejo dlesni: med grizenjem si pes odstrani zobne obloge in utrjuje dlesni in ugriz. Grizenje pa mu predstavlja tudi edinstveno, samostojno zaposlitev. Primerne za vse starosti in pasme: lahko jih uživajo tudi mladiči in starejši psi, ki imajo slabše oz. nepopolne zobe.

Primerna za alergike: kunčje meso veljha za enega najprimernejših za alergike, zato lahko v prigrizku uživajo tudi bolj občutljivi kosmatinci.

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

WolfPack je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet, ki jo za vas vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo. Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni vsem lastnikom ljubljenčkov. Odlikuje jih premišljena izbira sestavin in odličen okus, ki naše štirinožne prijatelje uspešno razvajata.

Vsi izdelki WolfPack so testirani na naših lastnih ljubljencih, kar potrjuje odličnost naših izdelkov. Preden se odločimo za nov izdelek WolfPack, ga skrbno preučimo in testiramo na naših pasjih in mačjih družinskih članih. Lastniki odzive na nove izdelke skrbno spremljamo in beležimo spremembe, ki jih opazimo pri ljubljenčkih. Če izdelek navduši tako nas, kot tudi naše kosmatince, se potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in tako omogočimo, da v njem uživa tudi vaš ljubljenec.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.