Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. WolfPack račji vratovi - različna pakiranja
 2. Same day delivery
   
  WolfPack

  WolfPack račji vratovi - različna pakiranja

  100% naraven in okusen posladek. Žvečilka je primerna za vse pasme in starosti.

  • Kvalitetna znamka linije Mr.Pet
  • Narejene izključno iz račjih vratov (100%)
  • Čistijo zobe in utrjujejo dlesni
  • Brez glutena in žit
  • Brez konzervansov, aditivov in barvil
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
250 g WolfPack račji vratovi - različna pakiranja 250 g
WolfPack račji vratovi - različna pakiranjaWolfPack račji vratovi - različna pakiranjaWolfPack račji vratovi - različna pakiranja
29,96 €/kg 0,15 € 7,49 €7,49 €7.49
1 kg WolfPack račji vratovi - različna pakiranja 1 kg
22,49 €/kg 0,45 € 22,49 €22,49 €22.49
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "37599", item_name: "WolfPack račji vratovi - različna pakiranja", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "WolfPack", item_category: "Dogs", item_category2: "Treats", item_category3: "Suhomesnate žvečke", price: 7.49, quantity: 1 } ] } });

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

100% naraven posladek za vašega psa. Žvečilke so odlične za samostojno zaposlitev, saj si na na zabaven način očistijo zobe.

V celoti (100%) račjih vratov: odličnega okusa, v katerem lahko uživajo vse pasme in vse starosti. 

Čistijo zobe in utrjujejo dlesni, saj simed grizenjem pes odstrani zobne obloge in utrjuje dlesni in ugriz. Grizenje pa mu predstavlja tudi edinstveno, samostojno zaposlitev.

Ne vsebuje glutena in žit, zato v njih lahko uživajo tudi bolj občutljivi kosmatinci. Brez kozervansov, aditivov in barvil!

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

WolfPack je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet, ki jo za vas vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo. Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni vsem lastnikom ljubljenčkov. Odlikuje jih premišljena izbira sestavin in odličen okus, ki naše štirinožne prijatelje uspešno razvajata.

Vsi izdelki WolfPack so testirani na naših lastnih ljubljencih, kar potrjuje odličnost naših izdelkov. Preden se odločimo za nov izdelek WolfPack, ga skrbno preučimo in testiramo na naših pasjih in mačjih družinskih članih. Lastniki odzive na nove izdelke skrbno spremljamo in beležimo spremembe, ki jih opazimo pri ljubljenčkih. Če izdelek navduši tako nas, kot tudi naše kosmatince, se potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in tako omogočimo, da v njem uživa tudi vaš ljubljenec.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.