Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Kong igrača Wobbler, rdeča - small
 2.  
  Kong

  Kong igrača Wobbler, rdeča - small

  Igrača Wobbler bo vašemu psu omogočila ure in ure miselne zabave zabave. V igračo enostavno natresite hrano ali druge suhe priboljške in opazujte psa kako se predaja miselni zabavi.

  • Igrača se razpolovi in s tem olajša vstavljanje priboljškov
  • Čiščenje v pomivalnem stroju
  • Trpežen
  ID 21327  2 ocenPodroben opis
  rating
  Zala obožuje svoj Kong. Zamoti se in malce potelovadi :). Odličen način hranjenja - čeprav je takoj ugotovila kako zadeva deluje. Je pa vseeno fino, da se vsaj malo potrudi za hrano :) Vsekakor priporočava.
  - ŠPELA & ZalaPoglej ostale
  17.99
  Cena17,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 17,63 €
  Bonus na kartico vsaj 0,36 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Igrača Wobbler bo vašemu psu omogočila ure in ure miselne zabave. V igračo enostavno natresite hrano ali druge suhe priboljške in opazujte psa kako se predaja miselni zabavi.

Igrača stoji stabilno na podlagi, dokler se je pes ne dotakne s smrčkom ali tačko. Takrat se iz igrače vsuje nekaj priboljškov. Pes kmalu ugotovi, da za vsak dotik sledi nagrada in z največjim veseljem nadaljuje svoje početje. Wobbler se giba na najrazličnejše načine - od vrtenja, do kotaljenja. Njegovo nepredvidljivo gibanje psu postavlja vedno nov izziv.

Igrača lahko služi kot alternativa običajnim posodicam za hrano, saj psu preprečuje prehitro goltanje.

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
ŠPELA & Zala
Zala obožuje svoj Kong. Zamoti se in malce potelovadi :). Odličen način hranjenja - čeprav je takoj ugotovila kako zadeva deluje. Je pa vseeno fino, da se vsaj malo potrudi za hrano :) Vsekakor priporočava.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
MATEJA & Trini
Igrača je super, vendar sem morala kljub temu da imamo kar velike brikete, malo prelepiti luknjo in s tem otežiti igro.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5