Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Tetra test za ugotavljanje parametra rasti alg 3 v 1 - 25 lističev
 2.  
  Tetra

  Tetra test za ugotavljanje parametra rasti alg 3 v 1 - 25 lističev

  Testni lističi za hitro in enostavno preverjanje vodnih parametrov, ki uravnavajo rast alg v ribnikih in akvarijih.

  • 3 pomembni parametri
  • Pomoč pri preprečevanju rasti alg
  • Vzdrževanje stabilnega vodnega okolja
  • Rezultati v 60 sekundah
  ID 51252 Podroben opis
  15.29
  Cena15,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 14,98 €
  Bonus na kartico vsaj 0,31 €

Tetra test AlgaeControl 3 v 1 je enostaven in hiter način za ugotavljanje dveh najbolj pomembnih parametrov za rast alg: nitrat in fosfat, hkrati pa lahko testirate tudi vrednosti pH pufra v akvariju ali ribniku.

V 60 sekundah lahko izmerite vrenosti nitratov (N03), fosfatov (PO4 3-) in karbonatne trdote (KH). Nitrati nastajajo ob razpadanju organskega materiala (ribji iztrebki, ostanki hrane), višje vrednosti od 50 mg/l (akvariji) in 10 mg/l (ribniki) povečujejo rast alg. Fosfati nastajajo zaradi krmljenja rib v akvariji ali ribniku in pri razgradnji organskih materialov, vrednosti parametrov morajo biti čim nižje (manj kot 2mg/l). Karbonatna trdota predstavlja koncentracijo vodikovega karbonata, ki deluje kot pufer, stabilna vrednost je dosežena ob koncentraciji KH >= 6°dH.

Navodila za uporabo:
Testni listič potopite v vodo za 2 sekundi, odvečne vode ne otresajte z lističa. Po 60 sekundah primerjajte listič z lestvico parametrov na embalaži. Testnega dela listka se ne dotikajte ali ga ne držite pod tekočo vodo.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51252", item_name: "Tetra test za ugotavljanje parametra rasti alg 3 v 1 - 25 lističev", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Tetra", item_category: "Akvaristika", item_category2: "Vse za vrtni ribnik", item_category3: "Nega vode in ostali preparati", price: 15.29, quantity: 1 } ] } });