040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. 3x NPI CAT BENTONIX MAČJI POSIP 5 kg-CITRUS
 2.  

  3x NPI CAT BENTONIX MAČJI POSIP 5 kg-CITRUS

  ID 28266 Podroben opis
  13.22
  Cena13,22 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 12,96 €
  Bonus na kartico vsaj 0,26 €

28266

VARČNI PAKET TREH PAKIRANJ!

MAČJI POSIP BENTONIX, Z VONJEM CITRUSOV, 5 kg

Professional Pets Bentonix mačji posip je narejen iz finega bentonita, ki tvori sprimke, se ne praši in je izredno vpojen.
Bentonit je 100% naravni glineni mineral, drobnozrnat, brez kemikalij, ki hitro absorbira tekočine in neprijetne vonjave. Posip se ne oprijema tačk. Bentonix mačji posip takoj vpije mačji urin, prekrije vonjave in sprosti nežen vonj po citrusih. Gre za izredno kvaliteten izdelek, ki poleg zgoraj omenjenih lastnosti zagotovi tudi enostavno odstranjevanje majhnih kompaktnih grudic (saj se sprimki ne lepijo na stene mačjega WC-ja) in je varčnejši od običajnih mačjih posipov (saj odstranjujete le sprimke in ne vsakokrat celotnega posipa).

NAVODILA ZA UPORABO:
Izpraznite obstoječo posodo za mačje stranišče in jo temeljito sperite pod tekočo vodo ter posušite. Nato vanjo natresite Bentonix mačji posip. Prepričajte se, da v posodi vsaj 5-6 cm debeline posipa. Če posip uporabljate prvič, vam svetujemo, da novemu dodate majhno količino starega. Tako se bo vaš maček lažje navadil na nov posip. Dnevno odstranjujte strjene iztrebke z lopatko za posip in nežno premešajte posip. Po potrebi dodajte še nekaj svežega posipa, tako da ohranite konstantno raven le tega v posodi. NAMIG: Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno.

OPOZORILO:
Mačji posip Bentonix lahko odvržete med gospodinjske in biološko razgradljive odpadke, v skladu z lokalnimi predpisi. Ne mečite posipa v straniščno školjko! Po vsakem čiščenju mačjega stranišča si temeljito sperite roke. Bentonit ne povzroča zdravstvenih težav ali alergij, ampak mačji iztrebki so lahko prenašalci toksoplazmoze (parazitska bolezen, ki je nevarna za človeka).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.