040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. 4Pet - iberski svinjski uhlji - 10 kos
 2.  
  4Pet

  4Pet - iberski svinjski uhlji - 10 kos

  100% naraven in okusen posladek. Svinjska ušesa iberskih pršičev so pridelabna s humano vzrejo in vsebujejo kar 30% manj maščobe od običajnih sušenih svinjskih ušes. Narejeni so iz 100% iberskega prašiča in TO JE TO!

  • Narejene izključno iz sušenih uhljev iberskega prašiča (100%)
  • Čistijo zobe in utrjujejo dlesni
  • Brez glutena in žit
  • Brez konzervansov, aditivov in barvil
  • Evropsko poreklo!
  ID 31674 Podroben opis
  12.99
  Cena12,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 12,73 €
  Bonus na kartico vsaj 0,26 €

100% naraven posladek iz uhljev iberskega prašiča, ki so manj mastni in bolj okusni od običajnih svinjskih uhljev.

 

ODLIKE SUŠENIH IBERSKIH SVINJSKIH UHLJEV

 1. V celoti (100%) iz iberskih prašičev: Iberski prašiči se pasejo v hrastovih nasadih in pašnikih jugovzhodne Španije, kjer rijejo po travnikih in se prehranjujeo z želodom. Pasma iberskega prašiča je večja, kompaktnejša, zaradi njihove paše in hrane, saj želod predstavlja kar 75% njihove prehrane.

 2. Bogati z vitamini in minerali: uhlji vsebujejo veliko vitaminov B1, B6, B12 in folne kisline, ki so koristni za živčevje, kožo in druge organske sisteme psa. Bogati so tudi z minerali kot je baker, kalcij, železo in magnezij
 3. Čistijo zobe in utrjujejo dlesni: med grizenjem si pes odstrani zobne obloge in utrjuje dlesni in ugriz. Grizenje pa mu predstavlja tudi edinstveno, samostojno zaposlitev.

 4. 30% manj maščobe: uhlji iberskega prašiča so v primerjavi s tradicionalnimi uhlji večji, kompaktnejši in vsebujejo kar 30% manj maščobe.
 5. Ne vsebuje glutena in žit, zato v njih lahko uživajo tudi bolj občutljivi kosmatinci.

 6. Brez kozervansov, aditivov in barvil!

 7. Narejeno v Evropi! - Preverjena kakovost!

 

Posladki 4Pet so 100% iberski prašič in... TO JE TO!

 

NAVODILA ZA HRANJENJE: Hranite na suhem, hladnem in temnem prostoru. Primerne samo za prehrano živali. Sveža pitna voda naj bo vedno na voljo

Sestava: 100% sušeni uhlji iberskega prašiča

Šifra izdelka: 31674

4Pet je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet , ki jo vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo.

Blagovna znamka 4Pet združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni, poleg tega pa imajo tudi potrdilo naših štirinožnih prijateljev, da so okusni in organizmu dobro denejo!

 

HRANO TESTIRAMO LASTNIH LJUBLJENCIH: Za 4Pet izbiramo le takšne izdelke, ki jih z užitkom pojedo tudi naši lastni ljubljenčki. Preden se odločimo za nov izdelek 4Pet, ga skrbno preučimo. Najprej ga damo v preizkušnjo svojim psom in mačkam, ki so zahtevni preizkuševalci. Lastniki jih skrbno spremljamo n beležimo spremembe, ki jih opazimo. Če so ocene obeh dobre, se z veseljem potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in z njim razveselimo tudi vašega ljubljenčka.  

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.