Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Akvarij Aquatlantis Advance LED 60 (61 L), bel - 60 x 30 x 34 cm
 2. Ni na zalogi
   
  Aquatlantis

  Akvarij Aquatlantis Advance LED 60 (61 L), bel - 60 x 30 x 34 cm

  Praktičen in funkcionalen akvarijski komplet, ki ga odlikujejo minimalistične linije. Primeren je tako za začetnike, ki se z akvaristiko šele spoznavajo, kot tudi za izkušene akvariste, zagotavlja odličen habitat. Opremljen je z najnovejšo LED tehnologijo.

  • Primeren za začetnike
  • Opremljen z sodobno LED tehnologijo
  • Odličen filtrirni sistem
  • Vključena črpalka in grelec
  ID 32093 Podroben opis
  133.9
  Cena133,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 131,22 €
  Bonus na kartico vsaj 2,68 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

  Možen le lasten prevzem

Advance LED 60 je preprost in zelo funkcionalen akvarijski komplet, narejen iz najkvalitetnejšega stekla, ki med drugim zagotavlja optimalne pogoje za življenje rib in rastlin. Je v celoti opremljen, zato je primeren tudi za popolne začetnike.

Akvarij Advance LED 60 vključuje:

 • LED osvetlitev (pribl. 10 W): varen in varčen način osvetlitve akvarija, ki pomaga vzpostaviti primerne pogoje za rast in razvoj rastlin in živali. Ker je pod zelo nizko električno napetostjo, je rokovanje z njim popolnoma varno.
 • MINI BIOBOX®2 filtrirni sistem: filtrirni sistem zagotavlja učinkovito čiščenje akvarija in ohranja odlične pogoje dlje časa. Skrbi za biološko, kemično in mehansko filtracijo v celotnem akvariju (tako na gladini kot na dnu). Primerna je za vs eakvarije do 80 litrov. Sistem vključuje EasyFlux 300 vodno črpalko in štiri EasyBox filtrirne vložke. Vsebuje tudi grelec EasyKlim z močjo 50 W.
 • EasyBox vložki: vključeni so štirje filtrirni vložki velikosti XS. Vložki EasyBox Fiber služijo pre-filtriranju in so namenjeni prestrezanju manjših onesnaževalcev vode. Vložki EasyBox Coarse Foam so prav tako namenjeni pre-filtriranju in intenzivno razkrajajo onesnaževalce. Vložek EasyBox Aqualicy je naraven material s porozno površino, ki ustvarja odlične pogoje za kolonije  bakterij. Zadnji vložek vsebuje EasyBox Activated Carbon odstranjuje organske nesnage, ki so raztopljene v vodi, neprijetne vonjave in toksine. Vsi filtrni vložki so visoko učinkoviti pri filtriranju.

Dimenzije: 60 x 30 x 34 cm ; drži do 61 litrov

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.