040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Akvarij Aquatlantis Advance LED 80 (96 L), črn - 80 x 30 x 40 cm
 2.  
  Aquatlantis

  Akvarij Aquatlantis Advance LED 80 (96 L), črn - 80 x 30 x 40 cm

  Praktičen in funkcionalen akvarijski komplet, ki ga odlikujejo minimalistične linije. Primeren je tako za začetnike, ki se z akvaristiko šele spoznavajo, kot tudi za izkušene akvariste, zagotavlja odličen habitat. Opremljen je z najnovejšo LED tehnologijo.

  • Primeren za začetnike
  • Opremljen z sodobno LED tehnologijo
  • Odličen filtrirni sistem
  • Vključena črpalka in grelec
  ID 32097 Podroben opis
  192.9
  Cena192,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 189,04 €
  Bonus na kartico vsaj 3,86 €

  Možen le lasten prevzem

Advance LED 80 je preprost in zelo funkcionalen akvarij, narejen iz najkvalitetnejšega stekla, ki med drugim zagotavlja optimalne pogoje za življenje rib in rastlin. Zaradi svoje vsestranskosti je primeren tudi za popolne začetnike 

Akvarij Advance LED 80 vključuje:

 • LED osvetlitev (pribl. 16 W): varen in varčen način osvetlitve akvarija, ki pomaga vzpostaviti primerne pogoje za rast in razvoj rastlin in živali. Ker je pod zelo nizko električno napetostjo, je rokovanje z njim popolnoma varno.
 • Dva MINI BIOBOX®2 filtrirna sistema: filtrirni sistem zagotavlja učinkovito čiščenje akvarija in ohranja odlične pogoje dlje časa. Skrbi za biološko, kemično in mehansko filtracijo v celotnem akvariju (tako na gladini kot na dnu). Primerna je za vse akvarije do 80 litrov. Sistem vključuje EasyFlux 600 vodno črpalko in štiri EasyBox filtrirne vložke velikosti XS. Vključuje tudi 100 W grelec EasyKlim
 • EasyBox vložki: vključena so tri filtrirna polnila, velikosti S in L. EasyBox Fiber L - vata služi kot »predfilter« in je namenjena prestrezanju manjših nečistoč v vodi. EasyBox Coarse Foam L– groba goba je prav tako namenjena mehanskemu filtriranju in intenzivnemu razkrajanju nečistoč. EasyBox Aquaclay S – glinene kroglice je naraven material s porozno površino, ki ustvarja odlične pogoje za razvoj kolonij koristnih bakterij. Zadnje polnilo EasyBox Activated Carbon S – aktivno oglje odstranjuje organske nečistoče, ki so raztopljene v vodi, neprijetne vonjave in toksine. Vsa filtrirna polnila zagotavljajo visoko učinkovitost pri filtriranju.

Dimenzije: 80 x 30 x 40 cm; drži do 96 litrov

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.