Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Akvarij Aquatlantis Elegance Expert LED 60 (136 L), bel - 61 x 40,4 x 55 cm
 2. Ni na zalogi
   
  Aquatlantis

  Akvarij Aquatlantis Elegance Expert LED 60 (136 L), bel - 61 x 40,4 x 55 cm

  Akvarijski komplet, ki združuje elegantne linije s profesionalnim delovanjem. Opremljen je z najnovejšim LED sistemom, ki nudi idealne pogoje za vzgojo vodnih rastlin.

  • Zelo eleganten, estetski videz
  • Opremljen z sodobno LED tehnologijo
  • Odličen filtrirni sistem
  • Vključena črpalka in grelec
  ID 32095 Podroben opis
  239.9
  Cena239,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 235,10 €
  Bonus na kartico vsaj 4,80 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Profesionalen akvarijski komplet izredno elegantnega videza, ki polepša vsak dom in zadovolji še takozahtevne akvariste. Akvarij Elegance Expert je resnično ekspert v pravem pomenu besede; je ekspert v eleganci in delovanju. Odlikuje ga najsodobnejša LED osvetlitev in estetsko aluminijasto ohišje. Rokovanje z njim je enostavno, saj je zasnovan izredno priročno. Odprtost akvarija lahko enostavne prilagodite svojim potrebam, saj je pokrov drsen in snemljiv, tako da stopnjo odprtosti prilagodite svojim željam. Vsebuje tudi odprtino za hranjenje.

Akvarij Elegance Expert 60 vključuje:

 • LED osvetlitev: varen in varčen način osvetlitve akvarija, ki pomaga vzpostaviti primerne pogoje za rast in razvoj rastlin in živali. Ker je pod zelo nizko električno napetostjo, je rokovanje z njim popolnoma varno.
 • BIOBOX®2 filtrirni sistem: filtrirni sistem zagotavlja učinkovito čiščenje akvarija in ohranja odlične pogoje dlje časa. Skrbi za biološko, kemično in mehansko filtracijo v celotnem akvariju (tako na gladini kot na dnu). Sistem vključuje EasyFlux 600 vodno črpalko in štiri EasyBox filtrirne vložke velikosti S in L. Vključuje tudi grelec EasyKlim 150.
 • EasyBox vložki: vključena so tri filtrirna polnila, velikosti S in L. EasyBox Fiber L - vata služi kot »predfilter« in je namenjena prestrezanju manjših nečistoč v vodi. EasyBox Coarse Foam L– groba goba je prav tako namenjena mehanskemu filtriranju in intenzivnemu razkrajanju nečistoč. EasyBox Aquaclay S – glinene kroglice je naraven material s porozno površino, ki ustvarja odlične pogoje za razvoj kolonij koristnih bakterij. Zadnje polnilo EasyBox Activated Carbon S – aktivno oglje odstranjuje organske nečistoče, ki so raztopljene v vodi, neprijetne vonjave in toksine. Vsa filtrirna polnila zagotavljajo visoko učinkovitost pri filtriranju.

Dimenzije: 61 x 40,4 x 55 cm; drži do 136 litrov

Zaradi specifičnih lastnosti akvarija se za njegovo namestitev priporoča uporaba pripadajoče Aquatlantisove omarice.
Točen model omarice vidite v desnem polju 'Ob tem artiklu priporočamo'.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.