Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. All For Paws avtomatski krmilnik, 2 obroka - 2 x 300 ml
 2.  
  All For Paws

  All For Paws avtomatski krmilnik, 2 obroka - 2 x 300 ml

  Avtomatski krmilnik za brikete ali konzervirano hrano, ki bo poskrbel, da vaš mucek ali kužek v času vaše odsotnosti ne bo lačen, primeren pa je tudi za uporabo pri uvajanju rednih dnevnih obrokov.

  • Iz plastike
  • Za 2 obroka
  • Nastavljiv čas hranjenja
  • Časovni zamik - 46 ur
  • 2 hladilna vložka (ohranjanje svežine)
  • Nedrseča podlaga
  • Za delovanje potrebujete 2x AA baterije
  ID 49829 Podroben opis
  49.99
  Cena49,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 48,99 €
  Bonus na kartico vsaj 1,00 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Avtomatski krmilnik AFP Lifestyle4Pets je primeren za uporabo v času vaše odsotnosti za hranjenje vašega ljubljenčka, saj mu tako lahko omogočite stalen urnik hranjenja. Uporaben je tudi v primeru morebitnih zamud, da psiček ali mucek ne preskoči težko pričakovanega obroka!

Izdelek je stabilen, na spodnji strani ima nedrsečo podlago. Krmilnik ima 2 ločena predelka za obrok hrane, ki sta pokrita s pokrovom. V predelka lahko nasujete suho ali mokro hrano. Vsak pokrov se odpre avtomatsko v času, ko nastavite odpiranje s časovnim zamikom do 46 ur na vrtljivem stikalu. Pomembno je, da stikalo vrtite v nasprotni smeri urinega kazalca (v levo). Plastične posodice so enostavne za čiščenje in jih preprosto vzamete iz hranilnika tako, da najprej dvignete zadnji del posodice. V primeru hranjenja mokre oz. konzervirane hrane pod posodico vstavite priložen hladilni vložek (prejmete 2 kosa - za vsako posodico 1), ki bo ohranjal svežino hrane. Za nemoteno delovanje krmilnik na zadnji strani potrebuje najmanj 2 cm prostora.

Ob prvih nekaj uporabah priporočamo, da spremljate pravilno delovanje izdelka ter žival na hranjenje preko krmilnika navadite, da zaradi lakote ali strahu živali ne pride do poškodb izdelka ali drugih težav. Navajanje na izdelek naj bo postopno - živali njeno najljubšo hrano ponudite z odprtim krmilnikom, postopoma začnite z navajanjem na hranjenje s časovnikom.

Za delovanje izdelka potrebujete dve AA bateriji. Izdelku baterije niso priložene!

Velikost: 27 x 25 x 7 cm
Pozor: kot odgovoren lastnik ljubljenčka ne puščajte samega več kot nekaj ur na dan! Izdelek je namenjen predvsem kot rešitev v nepredvidljivih situacijah.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.