Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Almo Nature HFC Light – črtasti tun – 3 x 50 g
 2. Dostava v 3h
   
  Almo Nature

  Almo Nature HFC Light – črtasti tun – 3 x 50 g

  Dopolnilno hrano za mačke Almo Nature Light odlikujejo 100% naravne sestavine, ki so odobrene tudi za proizvodnjo človeške hrane. Pripravljena je iz najkvalitetnejših sestavin, ki so kuhane v lastnem soku, saj tako ohranijo vsa potrebna hranila.

  • Pripravljena iz kvalitetnega mesa, odobrenega za proizvodnjo človeške hrane
  • V celoti pripravljeno iz svežih sestavin, kuhano v lastnem soku
  • Vsebuje veliko tekočine, ki preprečuje dehidracijo vaše mačke
  • Okusna receptura, z malo kalorijami
  • Brez umetnih dodatkov, konzervansov ali barvil
  ID 40021  2 ocenPodroben opis

Naredite obroke vaše mačke nekaj posebnega z zelo kvalitetnim prehranskim dopolnilom Almo Nature Light črtastim tunom, ki bo vašo mačko navdušil s pravimi koščki ribe, kuhanimi v lastnem soku. 

Konzerva je pripravljena iz sveže ulovljenih rib, ki so kvaliteten vir beljakovin in aminokislin. Dodatek riža poskrbi za zdravo prebavo in čvrst iztrebek. Tuna, uporabljena v hrani je sveže ulovljena in predelana v slastno hrano.

Zaradi nižje vsebnosti maščob je konzerva Almo Nature Light še posebej primerna za mačke s prekomerno težo.

SESTAVA

dolgorepa tuna 50%, ribja juha 47%, riž 3%.

ANALITSKA SESTAVA

surove beljakovine 14%, surove vlaknine 0.1%, surova olja in maščobe 0.5%, surovi pepel 2%, vlaga 82%.

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?
Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom, prilgojenim sodobnemu času. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Naturee, ki so zasnovali oprehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je v celoti odobreno za uporabo v proizvodnji človeške hrane, saj proizvajalci verjamejo, da si naše mačke in psi zaslužijo kar najboljše. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. Meso je pridelano v prosti reji, ribe pa so sveže ulovljene, saj o kvaliteti hranila odloča kvaliteta sestavine (o kvaliteti beljakovin odloča kvaliteta sestavine).
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakt. Riž bo vašo mačko oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Naturee, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo,“ kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.