040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Beaphar suhi šampon v prahu - 100 g
 2.  
  Beaphar

  Beaphar suhi šampon v prahu - 100 g

  Šampon v prahu, ki učinkovito očisti vašega ljubljenca nečistoč, obenem pa dlako zaščiti pred zunanjimi vplivi. Uspešen je tudi v boju z bolhami!

  • Uspešno očisti brez uporabe vode
  • Uspešno odstranjuje bolhe
  ID 32573 Podroben opis
  7.49
  Cena7,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 7,34 €
  Bonus na kartico vsaj 0,15 €

Suhi šampon, ki olajša umivanje mačk in psov, ki ne uživajo v vodi. Uspešno odstranjuje tudi bolhe in uši.Vsebuje izvlečke drevesa neem, ki uspešno neguje kožo in dlako.

Šampon lahko uporabljate pri mačkah in psih, starejših od 12 tednov.

NAVODILA ZA UPORABO

Uporabljajte le na suhem kužuhu! ŽIval postavite na pogrnjen prostor, ali umivanje opravite zunaj. Dlako počešite nasproti smeri rasti, da pridete do kože. Prah nanesite neposredno na kožo. Odvečni prah skrtačite iz kožuha takoj. Pustite prah na koži in dlaki 30 minut in ga nato v celoti izčešite iz dlake. Prah uporabljajte največ dvakrat na teden. Po nanosu lahko bolj občutljive živali utrpijo alergijsko reakcijo, zato po uporabi kožo in dlako dlje časa pregledujte. Območje nanosa lahko postane razdraženo. V tem primeru žival skopajte z blagim, neinsekticidnim šamponom. Če je reakcija hujša, se posvetujte z veterinarjem (s seboj prineite embalažo).

PRIPORIČENO DOZIRANJE ZA NO SUHO ČISŠČENJE

 • Mačke: uporabite 8 g prahu
 • Majhni psi (lažji od 7 kg): upotrabite 4 - 8 g prahu
 • Srednje veliki psi ( 7 - 15 kg): uporabite 8 - 12 g prahu
 • Veliki psi (15 - 30 kg): uporabite 12 - 16 g prahu
 • Zelo veliki psi (nad 30 kg): uporabite 16- 24 g prahu

Beaphar je podjetje, ki svojo strast do hišnih ljubljenčkov s pridom uporablja v proizvodnji svojih izdelkov že 70 let! V tem času so razvili in proizvedli proizvedli veliko inovativnih farmacevtskih sredstev, izdelkov za zdravo življenje in izdelkov za nego ljubljenčkov, pri čemer so vedno skledili cilju: ponuditi kvalitetne izdelke po zmerni ceni, ki bodo skrbeli za blaginjo hišnih ljubljencev. Zavedajo se, da si vsi ljubljenčki zaslužijo le najboljše, zato ponujajo izdelke za vse - od mačk in psov, pa vse do glodavcev, ptic in plazilcev.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.