040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. BioSand Profumata posip za mačje stranišče - 10 kg
 2.  
  BioSand

  BioSand Profumata posip za mačje stranišče - 10 kg

  Dišeč posip za mačje stranišče, ki je obogaten s prefinjenim vonjem dišečega kovačnika. Vonj se v mačjem stranišču sprosti le, ko se posip omoči.

  • Dišeč vonj kovačnika
  • Vonj se aktivira le v stiku z iztrebkom
  • Ne moti dihal vaše mačke
  ID 8879 Podroben opis
  5.55
  Cena5,55 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 5,44 €
  Bonus na kartico vsaj 0,11 €

Mačke so velikokrat izredno občutljive na vonjave v okolici. Velikokrat zaradi neprijetnega vonja, zavračajo uporabo mačjega stranišča. A do zavračanja lahko pride tudi zaradi obratnega razloga - mačke namreč ne marajo niti preveč odišavljenih posipov. S tem namenom je zelo pomembno, da izberemo mačji posip, ki uspe zatirati neprijetni vonj, ob enem pa ni preveč odišavljen.

S tem v mislih je BioSand zasnoval posip, ki je odišavljen s prijetnim vonjem dišečega kovačnika. Revolucionarna tehnologija pa omogoča, da se vonj sprosti šele v stiku z iztrebkom in tako prekrije neprijeten vonj. Posip ne draži dihal.

AVODILA ZA UPORABO

Izpraznite obstoječo posodo za mačje stranišče in jo temeljito sperite pod tekočo vodo ter posušite. Nato vanjo natresite BioSand mačji posip. Prepričajte se, da v posodi vsaj 5-6 cm debeline posipa. Če posip uporabljate prvič, vam svetujemo, da novemu dodate majhno količino starega. Tako se bo vaša mačka lažje navadila na nov posip. Strjene iztrebke odstranjujte vsake 2 do 3 dni, medtem ko je menjanje celotnega posipa priporočljivo vsakih 10 do 15 dni.

NAMIG

Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite izolativno podlago, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

Velikost granul: 1 - 5 mm

Absorbcija vlage: > 100 %

Približna gostota: 1 kg / L

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.