040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Bogadual pipeta za majhne in srednje pse (5-25 kg) - 16 tednov
 2.  
  Bogadent

  Bogadual pipeta za majhne in srednje pse (5-25 kg) - 16 tednov

  Tekoče sredstvo v tubici za majhne pse, ki učinkovito odganja bolhe, klope in pršice.

  • Za majhne pse od 5 do 25 kg
  • Takojšnje delovanje proti bolham, njihovim ličinkam in klopom
  • Preprost nanos
  ID 22972 Podroben opis
  15.99
  Cena15,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 15,67 €
  Bonus na kartico vsaj 0,32 €

BOGADUAL AMPULE ZA MAJHNE IN SREDNJE VELIKE PSE 

Izjemno učinkovito sredstvo za majhne in srednje pse proti klopom, bolham in pršicam. 4 x 1,5 ml (1 ampula za 2-4 tedne).

Sredstvo proti klopom, bolham in pršicam BOGADUAL ANTI-PARASIT SPOT-ON je tekoče sredstvo v tubici, ki učinkovito odganja klope, bolhe in pršice. Bogadual ampule so prva antiparazitna rešitev firme Bogar z dvojnim delovanjem. Koncept optimizira učinkovitost koncentirane rastlinske sestavine - Margoze (Margosa) z uporabo sintetičnega ojačevalca učinka. Margoza odganja bolhe in zavira njihov razvoj, zato ima Bogadual izjemen antiparazitski učinek na pse.

UPORABA:
Postopek ponovite na vsaka 2 do 4 tedne. Sredstvo začne delovati takoj. Priporočamo, da žival 4 dni pred nanosom ampule okopate z insekticidnim ali navadnim šamponom. Žival dobro in temeljito sperite z vodo in osušite.

Tubo držite pokončno, obrnite pokrovček, tako da se čep odlomi, in pokrovček odstranite. Sredstvo proti klopom za pse Bogadual nanesite na dva različna področja kožuha na vratu in okrog korena repa. Dlako ločite in vsebino nanesite neposredno na kožo. Vsebino tubice morate popolnoma izprazniti.

ODMERJANJE:
Za psa teže 5-15kg: 1 tuba
Za psa teže 15-25kg: 2 tubi

NAVODILA ZA UPORABO:
Ne nanašajte na poškodovano kožo ali odprte rane. Ne uporabljajte po psih mlajših od 12 tednov. Ne uporabljajte pri živalih, ki so breje ali dojijo. Ne uporabljajte na mačkah.

OPOZORILO:
Hranite zunaj dosega otrok! Ne dotikajte se področij, kamor je bila raztopina nanesena, dokler se ta ne posuši. Lahko resno poškoduje oči. V primeru stika z očmi te takoj sperite z velikimi količinami vode in poiščite zdravniško pomoč. Ne požirajte. V primeru zaužitja se takoj zatecite po zdravniško pomoč in zdravstvenemu osebju pokažite etiketo ali embalažo sredstva.
Praznih tub ne uporabljajte ponovno. Preden embalažo zavržete med ločene odpadke, jo popolnoma izpraznite. Pred uporabo izdelka vedno preberite navodila.

SESTAVA:
Etil N-acetil-N-butil-beta-alaninat 150 mg/, margoza ekstrat 200 mg/g.

VSEBUJE: Citronela olje.

OSTALI NAPOTKI:
Namenjeno izključno za uporabo na psih. Hranite pri sobni temperaturi med 15 in 20 C. Biocide uporabljajte varno, pred uporabo pa preberite navodila.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.