040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. CanCat Baby Powder posip za mačje stranišče - 3 x 8 kg
 2.  

  CanCat Baby Powder posip za mačje stranišče - 3 x 8 kg

  Fin higienski posip za mačje stranišče, ki bo pomagal vzdrževati higieno mačjega stranišča. Izločke formira v grudice, ki so enostavne za odstranitev.

  • Narejen iz bentonita
  • Formira kompaktne grudice
  • Se ne praši
  • Učinkovito vpija mokroto in vonj
  • Kanadska kvaliteta
  ID 34116  2 ocenPodroben opis
  rating
  S tem posipom smo daleč najbolj zadovoljni, sprijemanje je odlično in ne smrdi, mačka tudi nima nič proti. :)
  - ANDRAŽPoglej ostale
  19.99
  Redna cena23,97 €Prihranek3,98 € (-16,60%)
  Spletna cena19,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 19,59 €
  Bonus na kartico vsaj 0,40 €

Mačke imajo rade red in čistočo. To velja tudi za mačja staniišča, ki morajo biti vedno čista in urejena. V primeru, da  mačke nimajo na voljo čistega stranišča, lahko začnejo izločati na mesta, ki zato niso namenjena.

CanCat pesek za posip je narejen iz naravnega materiala - bentonita. Bentonit je vrsta gline, ki jo odlikuje ga izjemna vpojnost. Pridobljen je iz vulkanskega pepela.

Pesek iztrepke formira v kompaktne sprimke, ki jih enostavno odstanite z lopatko. Ker odstranjujete le sprimke, je izredno varčen za uporabo - traja namreč 6x dlje od običajnih posipov. Bentonit ima edinstveno lastnost, da nase veže tako vlago kot vonj, zato je stranišče vaše mačke vedno čisto, brez neprijetnih vonjav.


NAVODILA ZA UPORABO
Izpraznite obstoječo posodo za mačje stranišče in jo temeljito sperite pod tekočo vodo ter posušite. Nato vanjo natresite Bentonix mačji posip. Prepričajte se, da v posodi vsaj 5-6 cm debeline posipa. Če posip uporabljate prvič, vam svetujemo, da novemu dodate majhno količino starega. Tako se bo vaš maček lažje navadil na nov posip. Dnevno odstranjujte strjene iztrebke z lopatko za posip in nežno premešajte posip. Po potrebi dodajte še nekaj svežega posipa, tako da ohranite konstantno raven le tega v posodi.

NAMIG: Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite izolativno podlago, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

OPOZORILO
Mačji posip lahko odvržete med gospodinjske in biološko razgradljive odpadke, v skladu z lokalnimi predpisi. Ne mečite posipa v straniščno školjko! Po vsakem čiščenju mačjega stranišča si temeljito sperite roke. Bentonit ne povzroča zdravstvenih težav ali alergij, ampak mačji iztrebki so lahko prenašalci toksoplazmoze (parazitska bolezen, ki je nevarna za človeka).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  4.50   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
ANDRAŽ
S tem posipom smo daleč najbolj zadovoljni, sprijemanje je odlično in ne smrdi, mačka tudi nima nič proti. :)
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
Nina & June & Niki
Všeč mi je pakiranje, saj se pesek res potrebuje, tudi vonj je ok.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
4