Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

 1. Društvo za pomoč mačkam Mačja Vila
 2. Društvo za pomoč mačkam Mačja Vila

  Društvo Mačja Vila deluje kratek čas, vendar smo bili v tem času izjemno uspešni pri zmanjševanju števila zapuščenih mačk ter občasno tudi psov.

  V času od ustanovitve društva smo sterilizirali/kastrirali preko 300 mačk. Hkrati pomagamo lastniškim mačkam na način, da njihovim lastnikom nudimo izjemno ugodne cene sterilizacije/kastracije. Nudimo začasne domove brezdomnim mucam in jim iščemo najboljše stalne domove, da kakovostno preživijo svoje mačje življenje. Ves čas potrebujemo kvalitetno hrano za mačke v začasnih namestitvah.

  Naše društvo je aktivno tudi v smislu osveščanja lokalne javnosti. Nastopali smo na radiu, televiziji in časopisu. Naši člani nenehno nadgrajujejo svoje znanje z vključevanjem na izobraževanjih namenjenih usposabljanju pri zaščiti živali.

  Ne moremo preko dejstva, da naše društvo skrbi za okoli 100 -150 prostoživečih mačk na različnih lokacijah, ki so seveda popolnoma veterinarsko urejene (sterilizirane/kastrirane). Ker pa seveda redno skrbimo, da niso lačne se vsakodnevno spopadamo s pomanjkanjem hrane.

  Gotovlje 105/e
  3310 Žalec

  T: 031 370 647
  Suzana Gradišnik
  E: macja.vila@gmail.com
  F: Mačja vila