Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Duvo lesen zajčnik Tridolf Cottage - 150 x 80 x 108 cm
 2.  

  Duvo lesen zajčnik Tridolf Cottage - 150 x 80 x 108 cm

  Dvonadstropni zajčnik, ki bo vašemu kuncu nudil zavetje ter prostor za varne izhode na dišečo zeleno travico. Z uporabo zajčnika boste brez skrbi, da bi vaš kunec lahko pobegnil, poskrbeti morate le, da zaprete vratca.

  • Primerno za 3 kunce
  • Velika ograjena površina
  • Klančina za lažji dostop do hišice
  • Za lažje čiščenje vsebuje izvlečni predal 
  • 4 vratca
  • Odpiranje zajčnika tudi na krajšem delu strehe
  • Prostor za shranjevanje sena
  • Primerno predvsem za zunanjo uporabo
  • Možen le lasten prevzem izdelka (Mr.Pet Ljubljana, Celovška 285)
  ID 49162 Podroben opis
  352.49
  Cena352,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 345,44 €
  Bonus na kartico vsaj 7,05 €

Tudi naši najmanjši ljubljenčki si želijo raziskovanja in igre zunaj svoje kletke! To jim lahko omogočite predvsem v toplih mesecih z Duvo lesenim zajčnikom Tridolf Cottage, ki ga namestite zunaj in kuncu ponuja ogromno prostora za zabavo in tekanje ter tudi prostor za miren počitek!

Dvonadstropni zajčnik je zaradi prostornosti primeren za tri kunce in izdelan iz borovega lesa ter kovinskih ograjic. Spodnje nadstropje je namenjeno predvsem gibanju, hranjenju in opazovanju okolice, s hiško v drugem nadstropju ga povezuje klančina. Hiška kuncu nudi zavetje pred morebitnimi plenilci in vremenskimi razmerami ter miren prostor za počivanje. Zajčnik je preprost za čiščenje, saj ima v zgornjem nadstropju hiška dvižno streho (krajši del) in snemljiv predal.

Pri uporabi zajčnika bodite pozorni, da so vsa vratca, ki omogočajo izhod zaprta!

Dimenzije: 150 x 80 x 108 cm

Za izdelek je mogoč le lasten prevzem naročenega izdelka preko spleta v poslovalnici: Mr.Pet Celovška, Celovška 258, Ljubljana

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49162", item_name: "Duvo lesen zajčnik Tridolf Cottage - 150 x 80 x 108 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Duvo", item_category: "Glodalci", item_category2: "Kletke za male živali", item_category3: "Zajčniki", price: 352.49, quantity: 1 } ] } });