Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature HFC Jelly - piščanec
 2. Dostava v 3h
   
  Almo Nature

  Almo Nature HFC Jelly - piščanec

  Ponudite svoji mački izjemno kvaliteten obrok z veliko vsebnostjo mesa v želeju, ki poskrbi za slastno teksturo, v kateri uživajo tudi najbolj izbirčne mačke. Hrana je narejena iz naravnega svežega mesa, odobrenega za proizvodnjo človeške hrane.

  • V celoti pripravljeno iz svežih sestavin, kuhanih v želeju
  • Vsebuje veliko tekočine, ki preprečuje dehidracijo vaše mačke
  • Okusna receptura
  • Brez umetnih dodatkov, konzervansov ali barvil
  • HFC sestavine: sveže meso, primerno za človeško prehrano!
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
55 g Almo Nature HFC Jelly - piščanec 55 g
21,64 €/kg 0,02 € 1,19 €1,19 €1.19
6 x 55 g Almo Nature HFC Jelly - piščanec 6 x 55 g
Sale
18,03 €/kg 0,12 € Regular price7,14 €
You save1,19 €
7,14 €
You save1,19 €
5,95 €5,95 €5.95
24 x 55 g Almo Nature HFC Jelly - piščanec 24 x 55 g
Sale
18,03 €/kg 0,48 € Regular price28,56 €
You save4,76 €
28,56 €
You save4,76 €
23,80 €23,80 €23.80
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Najzahtevnejše mačje gurmanke lahko zdaj uživajo v zelo kvalitetnem prehranskem dopolnilu Almo Nature Jelly s piščancem, ki bo vašo mačko navdušila s pravimi, celimi koščki mesa

Vrečka je pripravljena iz piščanca. Dodatek riža poskrbi za zdravo prebavo in čvrst iztrebek

Nežen žele naredi teksturo hrane še bolj vabljivo in sočno. Hrano z želejem priporočamo predvsem mačkam, ki imajo težave z nabiranjem kep dlake v želodcu, saj jih žele pomaga razgrajevati.

Razlika med HFC in PFC hrano:

HFC (Human Food Chain) hrana
je narejena iz 100% svežega mesa, ki je primerno za človeško prehrano. Ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov in je dobro prebavljiva. Ta izdelek je HFC kvalitete!

PFC (Pet Food Chain) hrana je dehidrirana hrana, suha hrana ali mesni obrok, ki je termično obdelan, v tem procesu pa se povečini uničijo koristna hranila v sestavinah. PFC hrana je tudi slabše prebavljiva.

Sestava

piščančja juha, piščanec 45%, riž 0,5%.

Analitske sestavine

surove beljakovine 12%, surove vlaknine 0.1%, surovo olje in maščobe 0,5%, surovi pepel 1%, vlaga 86%.

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?

Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom, prilagojenim sodobnemu času. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Nature, ki so zasnovali prehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je le najvišje kvalitete. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. 
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakta. Riž bo vašo mačko oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Nature, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo,“ kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.