Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature HFC Complete Kitten - piščanec
 2. Dostava v 3h
   
  Almo Nature

  Almo Nature HFC Complete Kitten - piščanec

  Dopolnilno hrano za mačke Almo Nature odlikujejo 100% naravne sestavine, ki so odobrene tudi za proizvodnjo človeške hrane. Pripravljena je iz najkvalitetnejših sestavin, ki so kuhane v lastnem soku, saj tako ohranijo vsa potrebna hranila.

  • V celoti pripravljeno iz svežih sestavin, kuhano v lastnem soku
  • Vsebuje veliko tekočine, ki preprečuje dehidracijo vaše mačke
  • Okusna receptura, z malo kalorijami
  • Brez umetnih dodatkov, konzervansov ali barvil
  • HFC sestavine: sveže meso, primerno za človeško prehrano!
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
55 g Almo Nature HFC Complete Kitten - piščanec 55 g
21,64 €/kg 0,02 € 1,19 €1,19 €1.19
6 x 55 g Almo Nature HFC Complete Kitten - piščanec 6 x 55 g
Sale
18,03 €/kg 0,12 € Regular price7,14 €
You save1,19 €
7,14 €
You save1,19 €
5,95 €5,95 €5.95
24 x 55 g Almo Nature HFC Complete Kitten - piščanec 24 x 55 g
Sale
18,03 €/kg 0,48 € Regular price28,56 €
You save4,76 €
28,56 €
You save4,76 €
23,80 €23,80 €23.80
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
Obrok vašega mačjega mladička lahko zdaj popestrite z zelo kvalitetnim prehranskim dopolnilom Almo Nature Complete s piščancem, ki bo vašo mačko navdušila s pravimi, celimi koščki mesa

Dopolnilna krmna mešanica za mačke. HFC – hrana za mačke pripravljena iz sestavin primernih za človeško prehrano. Linija Complete je še posebej primerna za izbirčne mladičke z izbranim okusom.

Pripravljeno iz skrbno izbranih sestavin kuhanih v juhi. HFC Natural recepti so idealni za hidracijo vaše mačke. 

Razlika med HFC in PFC hrano:

HFC (Human Food Chain) hrana
je narejena iz 100% svežega mesa, ki je primerno za človeško prehrano. Ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov in je dobro prebavljiva. Ta izdelek je HFC kvalitete!

PFC (Pet Food Chain) hrana je dehidrirana hrana, suha hrana ali mesni obrok, ki je termično obdelan, v tem procesu pa se povečini uničijo koristna hranila v sestavinah. PFC hrana je tudi slabše prebavljiva.

Sestava

pišč.juha, piščanec 40%, riž 8%, sir 3%, pišč. jetra 2%, sončnično olje 2%, posušeni jajčni izdelki 2%, vitamini, minerali, sol 0,1% holin klorid 0,05%.

Analitske sestavine

surove beljakovine 9%, surove vlaknine 0.1%, surovo olje in maščobe 6,5%, surovi pepel 1,5%, vlaga 77%.

Dodatki

nutritivni dodatki: cink 22mg/kg, železo 21mg/kg, vit. A 9300U/kg, mangan 2mg/kg, baker 0,8mg/kg, jod 0,05mg/kg, selen 0,03mg/kg, vit. D3 300IU/kg. Tehnološki dodatki: gumi kasijevca 4550mg/kg.

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?

Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom, prilagojenim sodobnemu času. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Nature, ki so zasnovali prehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je le najvišje kvalitete. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. 
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakta. Riž bo vašo mačko oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Nature, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo,“ kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.