Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature HFC Natural vrečka - tuna in piščanec - 55 g
 2. Dostava v 3h
   
  Almo Nature

  Almo Nature HFC Natural vrečka - tuna in piščanec - 55 g

  Dopolnilno hrano za mačke Almo Nature Classic odlikujejo 100% naravne sestavine, ki so odobrene tudi za proizvodnjo človeške hrane. Pripravljena je iz najkvalitetnejših sestavin, ki so kuhane v lastnem soku, saj tako ohranijo vsa potrebna hranila.

  • V celoti pripravljeno iz svežih sestavin, kuhano v lastnem soku
  • Vsebuje veliko tekočine, ki preprečuje dehidracijo vaše mačke
  • Okusna receptura, z malo kalorijami
  • Brez umetnih dodatkov, konzervansov ali barvil
  • HFC sestavine: sveže meso, primerno za človeško prehrano!
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
55 g Almo Nature HFC Natural vrečka - tuna in piščanec - 55 g 55 g
Almo Nature HFC Natural vrečka - tuna in piščanec - 55 g
21,64 €/kg 0,02 € 1,19 €1,19 €1.19
24 x 55 g Almo Nature HFC Natural vrečka - tuna in piščanec - 55 g 24 x 55 g
Sale
17,74 €/kg 0,47 € Regular price28,56 €
You save5,14 €
28,56 €
You save5,14 €
23,42 €23,42 €23.42
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Dopolnilna krmna mešanica za mačke. Almo Nature hrana za mačke je pripravljena iz sestavin primernih za človeško prehrano. 

Pripravljeno iz skrbno izbranih sestavin kuhanih v juhi. Natural recepti so idealni za hidracijo vaše mačke, saj vsebujejo veliko tekočine, kar je še posebej priporočljivo za mačke, ki nerade pijejo vodo.

Ne vsebuje umetnih dodatkov, barvil in konzervansov!

Razlika med HFC in PFC hrano:

HFC (Human Food Chain) hrana
 je narejena iz 100% svežega mesa, ki je primerno za človeško prehrano. Ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov in je dobro prebavljiva. Ta izdelek je HFC kvalitete!

PFC (Pet Food Chain) hrana je dehidrirana hrana, suha hrana ali mesni obrok, ki je termično obdelan, v tem procesu pa se povečini uničijo koristna hranila v sestavinah. PFC hrana je tudi slabše prebavljiva.

SESTAVINE

juha iz tune 47%, tuna 38%, piščanec 12%, riž 3%

ANALIZA

surove beljakovine 13%, surove vlaknine 0.1%, surovo olje in maščobe 0.1%, surovi pepel 2%, vlaga 83%.

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?
Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom, prilgojenim sodobnemu času. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Naturee, ki so zasnovali oprehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je v celoti odobreno za uporabo v proizvodnji človeške hrane, saj proizvajalci verjamejo, da si naše mačke in psi zaslužijo kar najboljše. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. Meso je pridelano v prosti reji, ribe pa so sveže ulovljene, saj o kvaliteti hranila odloča kvaliteta sestavine (o kvaliteti beljakovin odloča kvaliteta sestavine).
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakt. Riž bo vašo mačko oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Naturee, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo,“ kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.