040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. Jean Peau Elegance, šampon za gosto in dolgo dlako - 200 ml
 2.  
  Jean Peau

  Jean Peau Elegance, šampon za gosto in dolgo dlako - 200 ml

  Šampon za elegantne pse z dolgo in košato dlako.

  • Naravna osnova
  • Prijeten vonj
  • Za sijoč in močan kožuh
  16.49
  Price16,49 €
  Club price after earned bonus 16,16 €
  Earned bonus 0,33 €

Šampon, ki je še posebej primeren za gost kožuh z dolgo dlako različnih barv. Vsebuje naravne zeliščne izvlečke in posebno mandljevo olje, ki daje odlične rezultate pri negi kožuha. Po potrebi lahko po uporabi tega šampona na kožuh nanesete tudi balzam.

NAVODILA ZA UPORABO

Navlažite kožuh z vodo, ter vanj vtrite šampon. Počakajte približno 2 minuti, nato pa kožuh temeljito sperite s toplo vodo. Šampon lahko razredčite z vodo v razmerju 1:4. Po potrebi lahko kožuh ponovno sperete z vodo. Pred uporabo pretresite.

Navsezadnje vsi želimo svojim psom le najboljše!

Linija izdelkov za nego kožuha Jean Peau temelji na naravnih izvlečkih zelišč, ki imajo ustrezen pH za vzdrževanje dlake v najboljši kondiciji. Njihova formula je popolna za reševanje težav z dlako in kožo. Odlično pa se obnese tudi pri vsakdanji negi dlake, saj je na prvem mestu vedno zdravje vašega ljubljenca. Izdelki Jean Peu skrbijo tako za odlično stanje dlake, kot tudi za ohranjanje uravnotežene mastosti kože, ki je ključna pri ohranjanju zdrave kože.

Izdelki Jean Peau so že 20 let poznani po svoji visoki kakovosti, saj ponujajo najboljše izdelke na katere prisegao tudi mnogi evropski razstavljalci psov in mačk.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.