Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group

Prednosti spletne trgovine Mr.Pet


Ugodnosti in popust za člane Mr.Pet kluba


Člani Mr.Pet kluba tudi v spletni trgovini uživajo posebne ugodnosti – ob vsakem nakupu se od 2% do 5% vrednosti nakupa vrne na kartico, ob registraciji in prvem spletnem nakupu pa lahko koristijo tudi enkraten popust!

Registriraj se in pridobi kodo za 8% popust ob tvojem prvem spletnem nakupu! Popust velja na vse artikle, akcija velja le za člane kluba.

-> več o popustu in registraciji si preberi tukaj!


Ker cenimo mnenje naših kupcev, nas zanima, kakšne so vaše izkušnje z nakupljenimi artikli – oddajte mnenje in se potegujte v mesečnem žrebu za nagrado v vrednosti 10€ na vašo klubsko kartico!

-> kako oddam mnenje in sodelujem v žrebu?Hitra in ugodna dostava na dom


Spletna trgovina Mr.Pet se ponaša z izredno hitro in ugodno dostavo po vaši izbiri!

Na voljo imate dostavni službi GLS ali Pošto Slovenije; GLS vam celo brezplačno pripelje naročilo pri znesku nad 39€, če pa se nahajate na ožjem območju Ljubljane, pa vam s hitro dostavo paket dostavijo na dom v 3h po naročilu.

-> tukaj preveri cene in načine dostave!Varno in udobno plačevanje


V spletni trgovini Mr.Pet imamo za vas na voljo več različnih načinov plačila vašega naročila – plačate lahko varno prek spleta, po predračunu ali pa plačate kar kurirju ob prevzemu paketa.

-> načini plačil za spletne nakupeOgromna izbira in svetovanje pri nakupu


Zavedamo se, da je izbira primerne hrane in opreme za vašega ljubljenčka izjemno pomembna odločitev, zato imamo v spletni trgovini Mr.Pet na voljo veliko ponudbo, kjer lahko prav vsak najde nekaj za svojo živalico!

Če pa se ne moremo odločiti ali pa pri naročilu potrebujemo pomoč, pa imamo pri nas na voljo telefonsko in e-mail podporo, kjer izkušeni Mr.Pet svetovalci takoj priskočijo na pomoč!

-> vse kontakte najdemo tukaj!