040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Ever Clean Extra Strong posip za mačje stranišče, neodišavljen - 6 L
 2.  
  Ever Clean

  Ever Clean Extra Strong posip za mačje stranišče, neodišavljen - 6 L

  Neodišavljen posip za mačje stranuišče. Z aktivnim ogljem, ki nevtralizira neprijeten vonj vam nudi dolgotrajno 30-dnevno svežino vašega doma.

  • Vonj, ki se aktivira ob stiku z mačjimi tačkami
  • Izredna vpojnost
  • Zadržuje vlago in vonj
  • Zelo kvalitetne sestavine
  • MAterial, ki tvori zelo trdne grudice
  ID 29830 Podroben opis
  10.07
  Redna cena11,19 €Prihranek1,12 € (-10,00%)
  Spletna cena10,07 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 9,87 €
  Bonus na kartico vsaj 0,20 €

Ever Clean Extra Strong je neodišavljen posip za ljudi in mačke občutljive na vonj. Z aktivnim ogljem, ki nevtralizira neprijeten vonj vam nudi dolgotrajno 30-dnevno svežino vašega doma. Superioren glinen material pa tvori posebno močne grude, ki ne razpadejo. Nrejen je iz najkvaitetnejših sestavin, ki ne dražijo dihal ali kože.

NAVODILA ZA UPORABO

Mačje stranišče napolnite s posipom do višine okoli 7 cm. Za povprečno veliko mačje stranišče potrebujete 5 L posipa. Grudice peska vsak dan odstranite, tako bo mačje stranišče vedno čisto in sveže in po potrebi dosujte pesek. Enkrat mesečno stranišče očistite in zamenjajte celoten posip s svežim. Pesek ne ne mečite v straniščno školjko.

Šifra izdelka: 29830

Ever Clean je znamka mačjih posipov, ki si že od samega začetka prizadeva vzpostaviti visoko kvalitetne posipe za mačja stranišča. Rezultat tega prizadevanja je prvi posip v Ameriki, ki je iztrepke formiral v grudice, ki so lažje za odstranjevanje, uporaba posipa pa je tako bolj higienična in varčna. V podjetju si ves čas prizadevajo za izboljšanje svojih izdeljkov, svoje izdelke pa prodajajo le trgovinam, kjer zagotovo je dobrobit ljubljenčkov zagotovo na prvem mestu!

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.