040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Ever Clean Extra Strong posip za mačje stranišče, neodišavljen - 6 L
 2.  
  Ever Clean

  Ever Clean Extra Strong posip za mačje stranišče, neodišavljen - 6 L

  Neodišavljen posip za mačje stranuišče. Z aktivnim ogljem, ki nevtralizira neprijeten vonj vam nudi dolgotrajno 30-dnevno svežino vašega doma.

  • Vonj, ki se aktivira ob stiku z mačjimi tačkami
  • Izredna vpojnost
  • Zadržuje vlago in vonj
  • Zelo kvalitetne sestavine
  • Material, ki tvori zelo trdne grudice
  ID 29830 Podroben opis
  11.19
  Cena11,19 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 10,97 €
  Bonus na kartico vsaj 0,22 €

Ever Clean Extra Strong je neodišavljen posip za ljudi in mačke občutljive na vonj. Z aktivnim ogljem, ki nevtralizira neprijeten vonj vam nudi dolgotrajno 30-dnevno svežino vašega doma. Superioren glinen material pa tvori posebno močne grude, ki ne razpadejo. Nrejen je iz najkvalitetnejših sestavin, ki ne dražijo dihal ali kože.

Navodilo za uporabo: Mačje stranišče napolnite s posipom do višine okoli 7 cm. Za povprečno veliko mačje stranišče potrebujete 5 L posipa. Grudice peska vsak dan odstranite, tako bo mačje stranišče vedno čisto in sveže in po potrebi dosujte pesek. Enkrat mesečno stranišče očistite in zamenjajte celoten posip s svežim. Pesek ne ne mečite v straniščno školjko.

Ever Clean je znamka mačjih posipov, ki si že od samega začetka prizadeva vzpostaviti visoko kvalitetne posipe za mačja stranišča. Rezultat tega prizadevanja je prvi posip v Ameriki, ki je iztrebke formiral v grudice, ki so lažje za odstranjevanje, uporaba posipa pa je tako bolj higienična in varčna.

V podjetju si ves čas prizadevajo za izboljšanje svojih izdelkov, svoje izdelke pa prodajajo le trgovinam, kjer je dobrobit ljubljenčkov zagotovo na prvem mestu!

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.