Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Ferplast Atlas 50 transporter - 55,5 x 81 x 59,5 cm
 2. Novost
   
  Ferplast

  Ferplast Atlas 50 transporter - 55,5 x 81 x 59,5 cm

  Za skupna potovanja in izlete z vašim kosmatinčkom v avtomobilu ali z drugim prevoznim sredstvom izberite transportni boks Atlas 50, ki bo poskrbel za varnost in udobje psa med vožnjo.

  • Zračen, s trdim ohišjem
  • Varnostni sistem zaklepanja
  • Dodana plastična posodica za vodo
  • Iztegljiv ročaj in predal na pokrovu
  • Ustreza IATA predpisom za prevoz 
  • Do teže 30 kg
  ID 1444 Podroben opis
  169.99
  Cena169,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 166,59 €
  Bonus na kartico vsaj 3,40 €

Vzemite svojega kosmatinčka s seboj na potovanja, izlete ali pa samo na kratke razdalje z avtomobilom in mu s transportnim boksom omogočite varno in udobno zavetje med prevozom. Transportni boks poleg varnosti kužku predstavlja tudi omejitev nevarnega prostega premikanja po vozilu ter s tem motenje vožnje voznika.

Transportni boks Ferplast Atlas 50 s trdnim termoplastičnim ohišjem je razdeljen na dva dela, ki ju skupaj spnete s priloženimi varnostnimi zaponkami, ki so opremljene s sistemom zaklepanja. Mrežasta vratca so izdelana iz kovine, ki je prevlečena z belo plastiko in so opremljena z vzmetnim 4-točkovnim sistemom za zaklepanje. Na vratca lahko nataknete priloženo plastično posodico za vodo ali hrano. Stranske rešetke na zgornjem pokrovu omogočajo prezračenost in kroženje zraka v boksu. Pokrov izdelka je opremljen z izvlečnim ročajem in predalom, kamor lahko shranite pripomočke. Maksimalna nosilnost izdelka znaša 30 kg.

Pred nakupom izdelka za v avtomobil premerite dimenzije vašega prtljažnika ali sedežev, kjer bo boks nameščen. Boks ustreza IATA predpisom za prevoz, vendar se pred potovanjem obvezno pozanimajte ali boks ustreza zahtevam letalskega ali drugega prevoznika.

Dimenzije: 55,5 x 81 x 59,5 cm

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

Zgodba podjetja Ferplast se je začela leta 1966, ko je ustanovitelj Carlo Vaccari v svoji majhni delavnici za potrebe lovcev izdelal prve ptičje kletke iz žice, prevlečene s plastiko. Sčasoma so jih nadomestile kletke za okrasne ptice, kmalu pa so začeli izdelovati tudi plastične komponente za kletke ter opremo za pse in mačke.

V osemdesetih letih so iz domače Italije začeli izvažati izdelke in asortiman razširili na opremo za vse vrste domačih ljubljenčkov. Od takrat pa to družinsko podjetje le še raste! Njihovo vodilo je skrb za kakovost njihovih izdelkov in dobrobit živali in njihovih lastnikov.

OPOZORILO

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov ali daljšim transportom postopno ter dobro privaditi na boks oz. transporter, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa oz. transporterja.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks oz. transporter, so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "1444", item_name: "Ferplast Atlas 50 transporter - 55,5 x 81 x 59,5 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Transportni boksi", price: 169.99, quantity: 1 } ] } });