Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Flamingo prašek za ustavitev krvavitve pri psih in mačkah - 14 g
 2.  
  Flamingo

  Flamingo prašek za ustavitev krvavitve pri psih in mačkah - 14 g

  Hitra pomoč vaši živali pri zaustavljanju krvavitve manjših površinskih ran ali ob krvavenju kremplja v obliki praška.

  • Hiter učinek (5 sekund)
  • Dezinfekcija
  • Pomaga pri blaženju bolečine
  • Nujen dodatek pri prvi pomoči za živali
  ID 50141  2 ocenPodroben opis
  9.99
  Cena9,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 9,79 €
  Bonus na kartico vsaj 0,20 €
  Na zalogi spletDostava isti dan
  Zaloga po poslovalnicah

Ob striženju krempljev vašega kužka ali mucka se lahko hitro zgodi nezgoda, ker se žival na hitro umakne ali pa vašemu ljubljenčku preveč pristrižete krempeljček. Poleg cviljenja in obtožujoče pogleda s strani živalice pa iz poškodovanega kremplja priteče tudi kri, zato je priporočljivo, da imate v prvi pomoči za živali na zalogi tudi Flamingo prašek Dalko, ki bo pomagal to krvavitev zaustaviti. Prašek je priročen tudi za pomoč ustavitve krvavitve površinskih ran in manjših ureznin.

Prašek s hitrim učinkom (5 sekund) poskrbi tudi za dezinfekcijo rane in pomaga pri lajšanju bolečin na mestu poškodbe. Izdelek na rano nanesite z vlažno vatirano palčko ali gazo.

Varnostni list

SESTAVA:

izvleček petelinčka (Corydalis), železov subsulfat, bentonit, kalijev aluminij sulfat, diatomejska zemlja, amonijev klorid.

NAVODILA ZA UPORABO:

z vlažnim aplikatorjem (npr. vatirano palčko) nanesite prah na krvaveče mesto. Zmerno pritiskajte dokler se krvavitev ne ustavi.

OPOZORILO:

ne uporabljajte na globokih urezninah ali večjih ranah. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

POZOR: Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. Po uporabi temeljito umijte kontaminirane dele telesa. Preprečite sproščanje v okolje. Nosite zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.
PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Izperite usta. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha, poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Slecite kontaminirana oblačila in jih operite pred ponovno uporabo. Odstranite vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50141", item_name: "Flamingo prašek za ustavitev krvavitve pri psih in mačkah - 14 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Flamingo", item_category: "Psi", item_category2: "Nega psa", item_category3: "Nega tačk in krempljev", price: 9.99, quantity: 1 } ] } });