040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Green Cat posip za mačje stranišče iz koruze in pšenice - 12 L
 2.  
  GreenCat

  Green Cat posip za mačje stranišče iz koruze in pšenice - 12 L

  Popolnoma naraven higienski posip za mačke, ki je izjemno lahek in 100% naraven, saj je narejen iz koruznih in pšeničnih vlaken. Vlakna so grobo obdelana in jih zato odlikuje edinstvena vpojnost.

  • Iz obnovljivih naravnih virov in z manj emisijami CO2
  • Ensotavno odstranjevanje iztrebkov
  • Brez prašenja
  • Vpija mokroto in vonj
  • Posip lahko odstranite v stranišče
  ID 30118 Podroben opis
  5.99
  Cena5,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 5,87 €
  Bonus na kartico vsaj 0,12 €

Izberite ekološki, popolnoma naraven posip za mačje stranišče! Posip za mačja stranišča Green Cat so narejena iz naravnih rastlinskih vlaken, ki so obdelana tako, da vpijejo kar največ vlage.

Lastnosti posipa Green Cat:

ČISTOČA PO ZASLUGI NARAVE: Mačji posip GREEN CAT je narejen iz 100% naravnih surovih rastlinskih vlaken. Zaradi posebne obdelave, imajo zrnca gobasto površino z unikatno vpojnostjo. Vlaga in neprijetne vonjave se v fromiranih grudicah zelo hitro absorbirajo.

DROBNA, LAHKA IN EKONOMIČNA ZRNCA: zaradi posebne predelave, zrnaca mačjega posipa GREEN CAT tehtajo 2/3 manj kot klasični posipi, zato je posip lahek za prenašanje, hkrati pa ekološko prijazen, saj po uporabi zavzame veliko manj prostora.

100% RAZGRADLJIV IN PRIMEREN ZA KOMPOSTIRANJE: Grudice ter iztrebke lahko odvržete v WC ali ostale gospodinjske odpadke, preostanek peska pa zavržete na kompost ali v biološke odpadke. Preden posip zavržete, se prosimo, pozanimajte o predpisih lokalne zakonodaje o predelavi bioloških odpadkov.

 

NAVODILA ZA UPORABO

Uporabite čisto in suho posodo, ki jo boste uporabljali kot mačje stranišče. Vanjo nasujte 5-6 cm visoko plast mačjega posipa GREEN CAT. Zrnca nemudoma vpijejo vlago ter formirajo čvrste grudice, istočasno pa učinkovito odstranijo neprijetne vonjave. Z lopatko redno odstranjujte grudice in iztrebke ter nato premešajte preostali čist posip. Grudice ter iztrebke lahko odvržete v WC. Dodajte toliko svežega posipa, da bo višina spet 5-6 cm. Vsake 2 do 3 tedne izpraznite mačje stranišče ter posodo umijte s toplo vodo. Uporabljen posip zavrzite na kompost ali med ostale gospodinjske odpadke oz. v skladu z lokalno zakonodajo o predelavi bioloških odpadkov.

NAMIG: Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite izolativno podlago, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

 

Šifra izdelka:  3118

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.